Noord Cambodja vaccinatie

Ga je op reis naar Noord Cambodja, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Noord Cambodja. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Noord Cambodja en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Noord Cambodja kan namelijk van gebied tot gebied in Noord Cambodja verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Noord Cambodja nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Noord Cambodja.  

Informatie over Noord Cambodja

Beste foto's & tips van Noord Cambodja

'387121' door wisseschout '387121' door wisseschout

CambodjaNoord Cambodja

CambodjaNoord Cambodja

Oeps. Lekke band

wisseschout

Dat valt niet mee. Je brommer zo vol geladen en dan een lekke band krijgen. Je hele handel maar omkantelen en aan de slag. Het is warm en ja die band plakken lukt ook niet erg. Eigenlijk een mini rampje voor deze verkoper van matrassen. Er is veel te zien op deze weg naar Angkor Wat. Foto genomen tijdens onze road trip per fiets

'443818' door wisseschout '443818' door wisseschout

CambodjaNoord Cambodja

CambodjaNoord Cambodja

Volgeladen bolide

wisseschout

De enen na de andere potten en aardewerk vrachtauto passeerde ons richting markt. Aangezien de weg soms bar slecht was, was het maar goed dat er zoveel stro tussen het aardewerk zat. Net na Banglung en richting Kratie. Zie columbus nr 9

'515114' door wisseschout '515114' door wisseschout

CambodjaNoord Cambodja

CambodjaNoord Cambodja

Verkoopster van grape

wisseschout

Uit mijn dagboek We fietsen vandaag van O Krieng naar Kratie [ 102 km ] Na een nacht op een bed zonder matras toch wel wat gebroken. De weg vandaag is slecht. Veel gaten en veel stof. Maar wat een fantastische tocht weer. De plaatselijke bevolking rijd met brommer of auto vaak een poosje met ons op. Waar gaan jullie toch naartoe vragen ze ?De hele dag horen we Hallo ! Ik spreek met mijn man af dat we om de buurt terug zullen roepen anders wordt je er gek van ! En de mevrouw op de foto verkoopt ons grape fruit.

Laat kaart zien