Kampong Air beste reistijd

Het weer in Kampong Air

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kampong Air te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kampong Air? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Kampong Air

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Kampong Air:De beste reistijd voor Kampong Air is februari en maart. Een flinke regenbui kan je in Kampong Air het hele jaar door op je hoofd krijgen, maar je vergooit je kansen tussen september en januari. De ‘droogste’ dagen pak je tussen februari en april.
Feestdagen


Reisadvies Kampong Air: is Kampong Air veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
23 februari Nationale Dag, 31 mei Dag van het Leger, 15 juli Geboortedag van de Sultan.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Kampong Air

Laat kaart zien