Trashi Choe Dzong malaria

Is er malaria in Trashi Choe Dzong en wat zijn de malaria gebieden Trashi Choe Dzong? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Trashi Choe Dzong, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Trashi Choe Dzong. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Trashi Choe Dzong verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Trashi Choe Dzong om te zien of jouw Trashi Choe Dzong reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Trashi Choe Dzong is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Trashi Choe Dzong

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Trashi Choe Dzong.  

Informatie over Trashi Choe Dzong

Beste foto's & tips van Trashi Choe Dzong

'291276' door Rhodaxx '291276' door Rhodaxx

BhutanTrashi Choe Dzong

BhutanTrashi Choe Dzong

Zwarte hoeden

Rhodaxx

Dit is de zwarte hoeden dans op het festival in de Trashi Choe Dzong in Bhutan. De dans duurt twee uur en eerlijk gezegd heb ik niet het geduld om er zolang naar te kijken omdat het op den duur nogal eentonig is. Maar de kleuren en het publiek maken zoveel goed dat ik er lang van heb genoten.

Laat kaart zien