Zuid Bahrein beste reistijd

Het weer in Zuid Zuid Bahrein

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Zuid Zuid Bahrein te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Zuid Zuid Bahrein? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Zuid Zuid Bahrein

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid Bahrein:De beste voor Zuid Bahrein is reistijd november t/m april. Zuid Bahrein heeft lange, vochtige, snikhete zomers die in de buurt komen van het klimaat in een sauna. Dan heb je in de zomer ook nog de narigheid van zandstormen en hete zomerwinden (qaws) die je vakantie er niet aangenamer op maken. De luchtvochtigheid en temperatuur nemen in de winter drastisch af en het is dan ook best aangenaam je vakantie te houden in de winter van dit kleine staatje. Ga je in januari of februari naar Zuid Bahrein, dan heb je grote kans dat de woestijn in bloei staat.


Reisadvies
Voor Zuid Bahrein geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
15 augustus Onafhankelijkheidsdag, 16 december Nationale Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Zuid Bahrein

Laat kaart zien