Pansjhir vallei beste reistijd

Het weer in de Pansjhir vallei

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de Pansjhir vallei te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de Pansjhir vallei? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de Pansjhir vallei

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Pansjhir vallei:
De beste reistijd voor de Pansjhir vallei is mei t/m september. In het bergachtige Pansjhir vallei zijn de winters koud en de zomers mild. Mei t/m september zijn prettige reismaanden. Voor Pansjhir vallei geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies
Voor Pansjhir vallei geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
19 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Pansjhir vallei

Laat kaart zien