Auto huren met korting via Columbus Travel

Wil je maximale vrijheid op je vakantie en onbekende plekken ontdekken, dan is een auto huren de perfecte oplossing. Bij Columbus Travel boek je je huurauto via Sunny Cars met maar liefst € 25 korting voor abonnees.

Dáárom je auto huren via Columbus Travel:

  • Ongelimiteerde kilometers
  • Aansprakelijkheidsdekking tot €7,5 miljoen
  • Inclusief schade- en diefstalverzekering
  • Eigen risico? Deze wordt terugbetaald!
  • Dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade
  • Gratis je reservering wijzigen
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer
  • Kwaliteit van Sunnycars
  • €25 korting voor abonnees

Abonnee van Columbus Travel?

Check je korting via de abonneevoordeelpagina in het magazine van Columbus Travel of in de welkomst e-mail die je direct na je abonnementsaanvraag hebt gekregen.

Nog geen abonnee?

Voor € 20 ben je al abonnee, en profiteer je direct van € 25 korting op je autohuur. Tel uit je winst! Na je aanmelding als abonnee ontvang je binnen een minuut een welkomst e-mail met informatie hoe je aan de korting komt. Meld je aan als abonnee!

Telefonisch een auto huren

Kan ook!
Tel: 023 5699 696 (lokaal tarief)
Ma t/m vrij: 09.00 - 20.00 uur
Za en zo: 09.00 - 17.30 uur

Goedkoop een auto huren

Als je weet wanneer en waar je wilt reizen, regel je natuurlijk eerst je vliegtickets en overnachtingen. Wat wil je ter plekke gaan doen? Een auto huren is makkelijk geregeld en je krijgt er enorm veel voor terug. Geen tijdverspilling in de vorm van wachten op bussen of treinen, gewoon lekker instappen en op ontdekking gaan! Wat en wanneer jij dat wilt. Autohuur is de ultieme vrijheid op reis en via Columbus Travel en Sunny Cars regel je dat met extra korting als je abonnee bent.

Via Sunny Cars boek je in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor jouw vakantie. Uit het vliegtuig stap je direct je Sunny Cars in. Ontspannen in een cabrio, stationwagen of jeep. Vervolgens ontdek je in alle vrijheid de mooiste plekken van jouw vakantiebestemming. Die je zonder huurauto had gemist! Rondtoeren doe je 100% zorgeloos, want werkelijk álle benodigde verzekeringen en terugbetaling eigen risico zijn inbegrepen.

Tip: boek slim qua timing. Een auto huur je per 24 uur. Houd daar dus rekening mee met de ophaal- en inlevertijd. Als je vlucht bijvoorbeeld om 16.00 uur aankomt en je de auto voor een week huurt, boek dan vanaf 16.30 uur op dag 1 tot 16.30 uur op dag 8. Je betaalt dan voor 7 volle dagen. Geef je aan dat je de auto om 18.00 uur inlevert, dan betaal je voor die anderhalf uur een volle dag extra.