Emily Gohres, redactie

Al sinds ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar andere landen en culturen, en wil ik zoveel mogelijk nieuwe dingen ontdekken. In 2011 kon ik voor het eerst een verre reis maken naar de Verenigde Staten en toen is mijn interesse voor reizen echt begonnen. Na alle kampeervakanties in Frankrijk was het ontzettend gaaf om de gigantische kloven van de Grand Canyon te zien of de woestijn van Death Valley. De reis heeft een diepe indruk op mij achtergelaten en twee jaar later ben ik weer naar de Verenigde Staten geweest om het land nog verder te ontdekken. Toen ik voor mijn studie Media en Cultuur stage wilde lopen, was een stage bij Columbus Travel dan ook perfect voor mij om nog meer met reizen bezig te kunnen zijn. Na de stage ga ik op wereldreis waar ik veel bijzondere landen ga bezoeken, zoals Nieuw-Zeeland, Fiji en China. Als ik op reis ben wil ik zoveel mogelijk zien en ben ik het liefst in de natuur. Strandvakanties zijn niks voor mij; ik ben graag actief bezig door te wandelen of fietsen.

Artikelen & Blogs van Emily Gohres

Door: Emily Gohres
Video: Ierse man maakt meest originele vakantievideo ooit

De Ierse Joseph P. Griffin had waarschijnlijk niet voorzien dat zijn vakantievideo wereldberoemd zou worden. Bij terugkomst van zijn reis naar Las Vegas bleken de beelden die hij gemaakt had wel erg origineel.

De Ierse Joseph P. Griffin had waarschijnlijk niet voorzien dat zijn vakantievideo wereldberoemd zou worden. Bij terugkomst van zijn reis naar Las Veg...

Door: Emily Gohres
Reisreporter van het jaar terug uit Sri Lanka

Mieke de Haas werd in 2014 verkozen tot Reisreporter van het Jaar en mocht voor ons op een reportagereis naar Sri Lanka. Haar reportage met foto’s kun je in het novembernummer van Columbus gaan bewonderen. Ze is inmiddels terug uit Sri Lanka dus we vonden het alvast tijd voor een interview.

Mieke de Haas werd in 2014 verkozen tot Reisreporter van het Jaar en mocht voor ons op een reportagereis naar Sri Lanka. Haar reportage met foto’s kun...