Christa Klop, Stagiair

Hoi, ik ben Christa en loop stage bij Columbus sinds februari 2010. Afgelopen jaar heb ik in Sydney gestudeerd en genoten van het leven in Australië. Nu hier in Nederland kan ik mijn passie voor reizen combineren met het werken op de redactie. De mooiste reis die ik heb gemaakt is een rondreis door India en Nepal, twee prachtige landen met fascinerende culturen. India was chaotisch, hectisch en erg warm. Op mijn boottocht over de heilige Ganges heb ik de cultuur van India door en door beleefd: wassende mensen, oranje kleuren en biddende monniken. In Nepal heb ik met volle teugen genoten van de indrukwekkende cultuur in het Chitwan National Park.

 

Artikelen & Blogs van Christa Klop

Door: Christa Klop
Koop huis Sicilië voor €1

Een tweede huis in het buitenland is een droom voor velen. Die droom lijkt nu makkelijker waar te maken, want in het Siciliaanse dorpje Salemi staan huizen te koop voor maar € 1.

Een tweede huis in het buitenland is een droom voor velen. Die droom lijkt nu makkelijker waar te maken, want in het Siciliaanse dorpje Salemi staan h...

Door: Christa Klop
Uitbarsting trekt toeristen

Veel toeristen wagen zich dicht bij de vulkaan in het zuiden van IJsland om het spektakel van de uitbarsting niet te missen. Het is een indrukwekkend tafereel, maar als je er in de buurt woont denk je hier anders over.

Veel toeristen wagen zich dicht bij de vulkaan in het zuiden van IJsland om het spektakel van de uitbarsting niet te missen. Het is een indrukwekkend...

Door: Christa Klop
Harry Potterpark opent in juni

Boterbier drinken bij de drie bezemstelen en een toverstok kopen bij toverstokkenmaker Olivander. Dat kan vanaf 18 juni in de Wizarding World of Harry Potter. De openingsdatum is deze week na maanden van spanning eindelijk bekend gemaakt.

Boterbier drinken bij de drie bezemstelen en een toverstok kopen bij toverstokkenmaker Olivander. Dat kan vanaf 18 juni in de Wizarding World of Harry...

Door: Christa Klop
VIDEO: Superluxe treinreis

Houd je niet zo van de drukte in de treinen van India en wil je je laten vervoeren op een koninklijke manier? Sinds kort kan je in Maharajas' Express in comfort en luxe heel India doorkruisen.

Houd je niet zo van de drukte in de treinen van India en wil je je laten vervoeren op een koninklijke manier? Sinds kort kan je in Maharajas' Express...

Door: Christa Klop
VIDEO: Museum op z'n kop

Wie zijn leven wel eens op zijn kop wil zetten, kan terecht in de dierentuin van Gettorf, Duitsland. Daar staat namelijk een huis, waarin alles op zijn kop staat.

Wie zijn leven wel eens op zijn kop wil zetten, kan terecht in de dierentuin van Gettorf, Duitsland. Daar staat namelijk een huis, waarin alles op zij...

Door: Christa Klop
Niet meer topless in Goa

Schaarsgeklede toeristen die zonnen op de stranden van Goa moeten meer kleding aan. De lokale overheid deelt boekjes uit aan toeristen waarin gevraagd wordt of ze niet meer naakt op het strand willen liggen en wat meer textiel willen aandoen op straat.

Schaarsgeklede toeristen die zonnen op de stranden van Goa moeten meer kleding aan. De lokale overheid deelt boekjes uit aan toeristen waarin gevraagd...

Door: Christa Klop
Toeristen geweerd uit Andaman

Nadat een aantal weken geleden het laatste stamlid van de Bo is overleden op India's Andaman eilanden, heeft het gerechtshof van India besloten om haar stammen te beschermen. Toeristen worden weggestuurd uit luxe vakantieresorts.

Nadat een aantal weken geleden het laatste stamlid van de Bo is overleden op India's Andaman eilanden, heeft het gerechtshof van India besloten om haa...

Door: Christa Klop
Slapen naast Ground Zero

De eigenaren van het nieuwe World Centre Hotel gebruiken de afschuwelijke taferelen die plaats vonden op 11 september 2001 om gasten te trekken.

De eigenaren van het nieuwe World Centre Hotel gebruiken de afschuwelijke taferelen die plaats vonden op 11 september 2001 om gasten te trekken.

Door: Christa Klop
WIN: Gianmaria Testa treedt op

De muziek van Gianmaria Testa geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in Italië. Als je jezelf wilt begeven in de warme en intieme Italiaanse ambiance, bezoek dan één van de komende concerten van deze charmante zanger.

De muziek van Gianmaria Testa geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in Italië. Als je jezelf wilt begeven in de warme en intieme Italiaanse ambi...

Door: Christa Klop
Olifanten herkennen taal

Kom je op safari in Kenia oog in oog met een olifant te staan, dan is het te hopen dat je een aardige woordje Engels spreekt.

Kom je op safari in Kenia oog in oog met een olifant te staan, dan is het te hopen dat je een aardige woordje Engels spreekt.