Columbus Travel, redactie

Columbus Travel

Columbus Travel is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine dat in 2005 is opgericht door twee gepassioneerde reizigers: Louise ten Have en Matthijs de Groot. Samen met de gehele redactie schrijven we over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, en baseert zich zoveel mogelijk op kennis van lokale bewoners.

Daarnaast geven we jou de meest handigste weetjes en voordeeltips weg.

Artikelen & Blogs van Columbus Travel

Handige Tips
Zo mis je nooit meer je aansluitende vlucht. 4 Tips

Weinig situaties zijn zo stressvol als een korte overstap op het vliegveld. Terwijl jij je door alle checks begeeft en je door de drukte heen een weg baant naar de juiste gate, tikken de minuten weg. Gelukkig kom je met deze tips nooit meer te laa...

0
Reisnieuws
Breaking: Ryanair cancelt dit najaar honderden vluchten!

Heb jij binnenkort een goedkoop Ryanair-tripje op de planning staan? Kijk dan even goed of je vlucht daadwerkelijk gaat plaatsvinden. De Ierse prijsvechter gaat de komende zes weken namelijk elke dag maar liefst veertig tot tachtig vluchten cancel...

0
Bizar
Strandzand als souvenir? Vanaf nu riskeer je een hoge boete

Zanddiefstal is een ding. En op het Italiaanse eiland Sardinië zijn de locals er helemaal klaar mee. Sinds kort kan het je zelfs op een fikse boete komen te staan. Hier moet je dus op letten.

0
Reisnieuws
Voor de reisnerds: geld verdienen met tickets zoeken

Weet jij na goed speurwerk altijd weer de goedkoopste vliegdeals op de kop te tikken? Dan is dit wat voor jou: een website die je betaalt om goedkope deals te vinden én boeken voor anderen. Kassa!

0
Handige Tips
Google Maps traceert ál je bewegingen. Zo zet je het uit

Onlangs meldden we al dat Facebook je locatiegegevens bijhoudt en verkoopt aan adverteerders. Het verbaast ons dan ook niets dat Google Maps zich óók schuldig maakt aan dit soort louche praktijken. Als je privacy je lief is, zet je de Google-vol...

0
Wildlife
Zo zag je de natuur nog nooit! Dé wildlifefotograaf 2017 is ...

Parende vleugelslakken, een poolvos op rooftocht en een tijger met een amputatie. Wie van de eerste dertien finalisten in de Wildlife Photographer of the Year-fotowedstrijd dicht jij de meeste kans toe?

0
Goedkoop reizen
5x nieuwe vliegbestemmingen. Citytrippen on a budget!

Traditiegetrouw introduceren airlines elke zomer nieuwe vliegbestemmingen. Dé kans om eens een weekendje op ontdekkingstocht te gaan in een onbekendere stad, voordat die door de massa wordt ontdekt. Dit zijn onze 5 favorieten.

0
Handige Tips
Vóór de vlucht weten wat het menu is? Regel het zo

Heb jij allergieën? Ben jij op dieet? Of wil je simpelweg weten of de maaltijd die ze tijdens je vlucht gaan serveren een beetje te eten is? Het is nu mogelijk om de maaltijdkeuze al vóór vertrek op te zoeken. Zo doe je het.

0
Handige Tips
Alcohol mee in je handbagage? 5 travel hacks

Reizigers naar bestemmingen die bekend staan als producent van kwaliteitsalcohol hebben vaak maar één souvenir in gedachte: een fles van iets sterks. Zo houd je je alcoholische souvenirtje op de terugweg intact in je bagage.

0
Video
Neem een kijkje bij 's werelds 'bloederigste' festival

De straten, de huizen, zelfs de mensen zien rood van de pulp. Zo op het eerste oog lijkt het jaarlijkse tomatenfestijn La Tomatina op een ontzettend bloederig tafereel! Het spektakel vindt plaats in het plaatsje Buñol. Zo ging de afgelopen editie...

0