Deze goedkope bus- en treinticketsite wil je kennen! image

Deze goedkope bus- en treinticketsite wil je kennen!

Zoek jij je regelmatig een ongeluk naar goedkope bus- of treinkaartjes binnen Europa? Dan introduceren we voor jou: Wanderu, waarmee je al voor € 5 naar de leukste steden reist.


Met de bus naar Londen? Op Wanderu vind je de beste deal! (Foto: Christopher Burns, Unsplash)

We publiceren zo vaak artikelen over goedkope vliegtickets, dat we haast zouden vergeten dat je ook met de bus en trein voordelig op prachtige plekken kunt komen. We struinden daarom met hernieuwde interesse het internet af, en kwamen een ontzettend handige ticketsite tegen waarvan we het bestaan nog niet afwisten: Wanderu. Wanderu is net als Skyscanner een zoekmachine die honderden routes, vervoerders en prijzen vergelijkt. Alleen dan níét voor vliegtickets, maar voor bus- en treintickets. We hebben deze van origine Amerikaanse website, die ook in het Nederlands beschikbaar is, uitvoerig getest en kunnen bevestigen dat je er écht de beste deals op vindt. 

Zo scoor je de beste deals

Wanderu heeft een Explore-functie. Als je hier je gewenste vertrekplaats, vertrekdatum en/of budget invoert, krijg je alle interessante bestemmingen in de wijde omtrek te zien. Vaak reis je er al voor € 5 à 10 heen! Je krijgt zowel de snelste als de goedkoopste optie te zien. Wanderu richt zich naast Europa ook op Noord-Amerika. Via Wanderu regel je bijvoorbeeld al een buskaartje van San Francisco naar Los Angeles voor € 12,50.