Deel jouw onvergetelijke roadtrip en win autohuur t.w.v. € 500

Gepubliceerd: 01 mei 2018 0
Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten… Tijdens een vakantie met huurauto kom je heel wat mooie plekjes tegen. Plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken! Bij Sunny Cars zeggen ze niet voor niets: “Met een huurauto zie je meer”. Ook zo’n geweldige reiservaring mét huurauto opgedaan? Deel dan jouw meest onvergetelijke roadtrip-tip en wie weet win jij autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. maar liefst € 500.


Maak kans op autohuur in een bestemming naar keuze! (Foto: Columbus Travel)

Het ultieme gevoel van vrijheid beleef je met een huurauto. Hoe fijn is het dat je tijdens een roadtrip gewoon uit kunt stappen als je denkt: ‘goh, daar moet ik even een foto van maken’ of ‘hé, wat een leuk plekje’. Zegt Google maps dat je rechtsaf moet slaan maar heb je geen zin in de snelweg? Ach, pak gewoon de langere route en rijd langs wat bergdorpjes. Alles op jouw ritme! Een vakantie met huurauto biedt de ultieme vrijheid en staat garant voor fantastische reisverhalen.

Wat moet je doen?

  • Upload jouw foto met tip op onze community over een bijzonder plekje (restaurant, strand, uitzichtpunt, autoroute) dat je tijdens een roadtrip in een van de onderstaande landen hebt ontdekt: Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland, VS, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Curaçao.
  • Zorg dat je tip min. 150 en max. 500 woorden
  • We willen jouw tip graag delen en daarom vragen we om GPS-coördinaten van de bestemming óf een duidelijke beschrijving hoe je er komt.


Looptijd:
Meedoen kan vanaf 1 mei t/m 31 mei 2018.


Wat kun je winnen?
De jury kiest 5 winnaars uit om kans te maken op de volgende prijzen:
Hoofdprijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 500
2e prijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 250 
3e t/m 5e prijs: De winnaars winnen autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 100


Wordt jij een van de gelukkige winnaars? (Foto: Columbus Travel)


Spelvoorwaarden:
- Je kunt alleen deelnemen als je een Reisreporter account hebt. Nog geen lid? Meld je dan snel aan.
- Upload een foto met tip over Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland, VS, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Curaçao. Overige landen worden niet in behandeling genomen.
- Eerder geüploade foto's op de community zijn toegestaan.
- Het is verboden om dubbele foto’s te uploaden; kies daarom op de bewerkpagina voor de button 'Doet mee aan het maandthema' en druk op 'Opslaan'. De bewerkpagina bereik je via het potloodje onder de foto op je foto-overzichtspagina. Wil je een foto die al eens aan het maandthema heeft meegedaan, opnieuw inzenden voor een nieuw maandthema? Ga dan naar de bewerkpagina, vink de actiebutton uit en sla op. Ga vervolgens wederom naar de bewerkpagina en vink de actie onderin het uploadformulier opnieuw aan.
- Geef een duidelijke omschrijving waar de foto is genomen met de bijbehorende GPS coördinaten; geef ons handige tips/info en vertel ons waarom je deze plek aanraadt. (min. 150, max. 500 woorden)
- Deelnemers moeten minimaal 25 jaar of ouder zijn en minimaal twee jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
- De hoofdbestuurder is zelf verantwoordelijk voor de borg van de auto en moet in bezit zijn van een creditcard.
- Bestemming kan gekozen worden uit de lijst van bestemmingen waar Sunny Cars autohuur aanbiedt.
- De prijs is all-in, dus inclusief alle verzekeringen zonder eigen risico en de afkoop van glas-banden-bodemschade.
- Vliegtickets zijn niet inbegrepen.
- Bij deelname geeft de Reisreporter toestemming aan Sunny Cars voor het gebruik van tekst en foto's voor promotionele doeleinden.
- De prijs wordt niet in contant geld uitgekeerd.
- Medewerkers van Sunny Cars en Uitgeverij Columbus Travel zijn uitgesloten van deelname.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Hotspots: proef de smaak van Azië

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Ontmoet: Michael Palin en het epische verhaal van de Erebus

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, het verhaal van een negentiende-eeuws exepeditieschip dat als eerste de zuid- en noordpool in kaart bracht. Met dodelijke afloop...

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, he...