Video

Aan deze Transavia-vlucht hing een (scheet)luchtje

Gepubliceerd: 04 mrt 2018 0
Tijd nu voor een luchtiger berichtje … Een passagier aan boord van een Transavia-vlucht van Dubai naar Amsterdam kreeg de wind van voren nadat hij, uh, niet wilde stoppen met winden laten. De ruzie die daarop uitbrak was voor de piloot voldoende reden om het toestel al in Wenen aan de grond te zetten.Er werd nog zo voor gewaarschuwd ... (Foto: Reisreporter evstee)


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Diepst levende diepzeevis ontdekt. Wat een griezel!

Wat krijg je te zien als je een camera vier uur lang de diepte in laat zakken in ’s werelds diepste onderwaterkloof, de elf kilometer diepe Marianentrog? Dit bizarre, doorschijnende wezen dat vanaf nu als ‘Mariana slakvis’ door het leven gaat!

Wat krijg je te zien als je een camera vier uur lang de diepte in laat zakken in ’s werelds diepste onderwaterkloof, de elf kilometer diepe Mari...

5x waarom je nú naar het Griekse Kefalonia moet

Ken je dat, de behoefte even tijd voor jezelf te willen nemen? Kefalonia, het grootste van alle Ionische eilanden, is daar bij uitstek geschikt voor. In tegenstelling tot veel van zijn Griekse broertjes heeft het toerisme hier (nog) niet de overhand. Zo claim je dit eilandjuweeltje voor jezelf.

Ken je dat, de behoefte even tijd voor jezelf te willen nemen? Kefalonia, het grootste van alle Ionische eilanden, is daar bij uitstek geschikt voor....

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.