Gratis naar de spa? Het kan op deze éne dag image
Lkoedam

Gratis naar de spa? Het kan op deze éne dag

Wist je dat je jezelf op één dag in het jaar GRATIS in de watten kunt laten leggen in spa’s in binnen- en buitenland? Deze datum moet je omcirkelen in je agenda.


De Blue Lagoon in IJsland ken je. Maar ken je deze spa's ook? (Foto: Reisreporter Nancy Carels)

Sanitas per aqua (gezond door water), is een uitspraak van de Romeinse keizer Nero, die overtuigd was van de helende en gezonde werking van water op het menselijk lichaam. Ook nu nog, millennia later, duiken we een spa in als we even totaal tot rust willen komen. Er is vaak slechts één obstakel: de prijs – voor een dagpas voor een spa ben je al gauw € 35 kwijt. Wij zouden Columbus echter niet zijn als we geen ‘maas in de wet’ hadden weten te vinden: bij een groot aantal spa’s in zowel Nederland als Oostenrijk, loop je GRATIS naar binnen op je verjaardag. Ach, dat verjaardagsfeestje kan wel een dag wachten. 

Gratis naar de spa in Nederland

Heb jij een spa bij jou in de buurt gevonden, met gratis entree op je verjaardag? Neem dan alsnog contact met ze op, om te vragen of de actie daadwerkelijk geldig is, of er nog voorwaarden zijn en of je moet reserveren. Neem te allen tijde je identiteitsbewijs mee. Kijk op saunagids.nl en kortingsbonsauna.nl voor deelnemende spa’s. 

Gratis naar de spa in Oostenrijk

Als één land in Europa bekend staat om zijn thermen, dan is het Oostenrijk wel. En op je verjaardag kom je bij vrijwel alle Oostenrijkse spa's gratis binnen. Een greep uit het enorme aanbod: Therme St. Martin (Burgenland), Therme Laa (Neder-Oostenrijk), Sole Felsen Bad (Neder-Oostenrijk), Ybbstaler Solebad (Neder-Oostenrijk), Therme Geinberg (Opper-Oostenrijk), Bad Vigaun (Salzburg), Alpentherme Gastein (Salzburg), Parktherme Bad Radkersburg (Stiermarken), Therme Loiperdorf (Stiermarken), Therme Nova Köflach (Stiermarken), Therme Aqualux (Stiermarken), H20 Hotel-Therme (Stiermarken) en Alpentherme Ehrenberg (Tirol).