Kom jij bij ons stage lopen vanaf februari? image
Lkoedam

Kom jij bij ons stage lopen vanaf februari?

Heb jij een passie voor reizen en schrijven? Dan is een stage bij ons reisblad Columbus Travel, hét toonaangevende reismagazine van Nederland, op jouw lijf geschreven. We bieden stageplaatsen aan voor drie tot zes maanden. Geïnteresseerd? Lees dan gauw hoe je je aanmeldt.



Wie weet, misschien mag jij binnenkort net als ex-stagiair Lars van der Waarden op pad voor Columbus (Foto: Tom Aussems © Columbus Travel)



Ben jij op zoek naar een redactiestage bij het mooiste reismagazine en de meest inspirerende reiswebsite van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Word jij onze: STAGIAIR REDACTIE & SOCIAL MEDIA?

 



Wat zijn je taken?



Werkzaamheden voor het magazine omvatten o.a. research, beeldaanvragen, veldwerk en het schrijven van items voor vaste en nieuwe rubrieken. Er vinden regelmatig brainstormsessies plaats waar je actief aan bijdraagt. Je houdt je ook bezig met onze social media-kanalen (Facebook, Instagram en YouTube), het onderhouden van onze Reisreporter Community en het bouwen van de wekelijkse nieuwsbrief. Bovendien help je ons met het bedenken van leuke winacties. Kortom, als Columbus-stagiair ben je een onmisbare schakel in het productieproces.



Wat bieden wij?




  • Goede werkervaring in verschillende mediavormen

  • Een mooie stagevergoeding per maand

  • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam



Studenten Journalistiek of Communicatie worden uitgenodigd om te reageren middels een motivatiebrief, CV en voorbeeld van schrijfervaring.



Geïnteresseerd in deze stage? Neem dan contact op met Saphira Siahaya-Ursepuny via sursepuny@columbusmagazine.nl en/of Mark Mackintosh mmackintosh@columbusmagazine.nl.