Columbus Reisreporters in het zonnetje tijdens Vakantiebeurs image
Lkoedam

Columbus Reisreporters in het zonnetje tijdens Vakantiebeurs

Afgelopen zaterdag 13 januari was het zover: de winnende Columbus Reisreporters van het jaar 2017 namen hun prijzen in ontvangst op de Vakantiebeurs in Utrecht.



Webmaster Saphira reikte de prijzen uit bij de Columbus-stand (Foto: Corrie de Winter)



Reisreporter van het Jaar 2017, Marc van Kessel, won een volledig verzorgde reportagereis naar Brazilië, in het gezelschap van een professionele Columbus-journalist. Binnenkort zal hij op de redactie worden uitgenodigd om de reis te bespreken. Het eindresultaat zal in een van onze edities gepubliceerd worden.



Juryoordeel



‘Marc is het hele jaar actief op de online Columbus Community en staat daar bekend als een uiterst veelzijdige reiziger — hij weet veel te vertellen in woord en beeld. Zijn foto’s zijn van een constant hoog niveau en heel afwisselend qua onderwerp. Een absolute winnaar!’, aldus Saphira, namens de Columbus-jury.





Marc was erg blij en heeft ontzettend veel zin om voor ons op pad te gaan (Foto: Corrie de Winter)



Ook de nummer één van onze Reisreporterlijst 2017, oftewel Jetty van der Graaf, werd in het zonnetje gezet en ontving van Columbus Travel een prachtige publieksprijs.





Jetty werd namens het Columbus-team gefeliciteerd met haar publieksprijs (Foto: Corrie de Winter)



Dit was tevens een leuk moment om de Swarovski Optik-prijs uit te reiken aan 

Saskia Hamminga-Roest en haar zoon Pepijn. Zij deden afgelopen jaar mee aan de winactie i.s.m. onze partner Swarovski Optik, en wonnen daarmee een splinternieuwe Swarovski Optik-verrekijker. 





Saskia en haar zoon Pepijn ontvingen hun welverdiende Swarovski Optik-verrekijker (Foto: Corrie de Winter)



Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen!



Inmiddels is de Reisreportercompetitie 2018 ook van start gegaan. Door je mooiste reisfoto's, tips, blogs en reviews te uploaden op onze Columbus Communitywebsite, maak je kans op een reportagereis naar de Cariben en een publicatie in ons blad.



Maar dat is nog niet alles! Als je wint blijf je als ambassadeur reizen maken voor Columbus. Dus hier ligt je kans op een nieuwe carrière als reisfotograaf en -journalist! In editie 71 gaan we in op de details en vertellen we je wat voor andere (p)reizen er te winnen vallen.