Ik ga op reis en neem mee: mijn CL Companion-verrekijker image
Lkoedam

Ik ga op reis en neem mee: mijn CL Companion-verrekijker

Stel: je bent op safari in Afrika en je spot enkele vlekjes aan de horizon. Is dat een kudde olifanten? Of zijn het toch Afrikaanse buffels? Nee, nee, het zijn zebra’s! In dit soort situaties biedt de nieuwe generatie CL Companion-verrekijkers van SWAROVSKI OPTIK uitkomst. Wedden dat er een wereld voor je opengaat?



Waar zou jij de CL Companion-verrekijker gebruiken? (Foto: SWAROVSKI OPTIK



De fonkelnieuwe CL Companion-verrekijker van SWAROVSKI OPTIK is een aanwinst voor het oog en de ideale metgezel op elk soort reis. Dit mag je verwachten ...



Je kunt er ongelooflijk ver mee kijken



Nieuwe, gebalanceerde optische veranderingen resulteren in een indrukwekkend gezichtsveld van 132 meter. Hierdoor blijven de kleuren realistisch en de beelden haarscherp, kleurecht en contrastrijk.



Je houdt hem eenvoudig vast



Dankzij het lichte, robuuste en compacte design ligt de CL Companion lekker en stevig in de hand. De solide behuizing voorkomt eventuele schade.





Met de nieuwe generatie SWAROVSKI OPTIK-verrekijkers gaat een wereld voor je open (Foto: SWAROVSKI OPTIK)



Je stelt hem naar wens samen



De CL Companion is verkrijgbaar in twee vergrotingen (8x30 en 10x30) en twee verschillende kleuren (groen en antraciet). Toevoegingen zoals een field bag en draag- en verrekijkerriem geven je niet alleen extra veiligheid, maar maken jouw metgezel ook een stijlvol attribuut.



Je sluit hem eenvoudig aan met je telefoonadapter



De CL Companion kan, zoals de meeste verrekijkers en telescopen van SWAROVSKI OPTIK, gemakkelijk verbonden worden met een SWAROVSKI OPTIK telefoonadapter.





Zo ziet hij eruit. Stoer hè? (Foto: SWAROVSKI OPTIK)