Handige Tips

Twee maanden vrij in 2018? Plan deze verlofdagen in

Gepubliceerd: 16 okt 2017 0
Twee maanden vrij. Dat wil toch iedereen? Als je in 2018 op deze dagen verlof neemt, heb je maar liefst vijf periodes van in totaal 53 dagen vrij. Begin je reisjes dus maar alvast uit te stippelen.Waar gaat jouw vakantie heen? Of moeten we zeggen vakanties – meervoud (Foto: Reisreporter ChristaThieme)Het idee achter deze vakantiedagen hack is dat je je vakantiedagen zo tactisch mogelijk inplant rondom de officiële feestdagen. De periode tussen kerst en oud en nieuw is daarvoor bijvoorbeeld uitermate geschikt. Want als je in de kerstperiode in 2018 op drie werkdagen verlof neemt, heb je in totaal negen dagen vrij. Dit zijn de data die volgend jaar voor jou interessant kunnen zijn:
  • 30 december – 7 januari Neem vier dagen verlof (2 t/m 5 januari) voor negen vrije dagen.

  • 31 maart – 8 april Neem vier dagen verlof (3 t/m 6 april) voor negen vrije dagen.

  • 27 april – 13 mei Neem negen dagen verlof (30 april t/m 4 mei, 7 t/m 9 mei en 11 mei) voor 17 vrije dagen.

  • 19 mei – 27 mei Neem vier dagen verlof (22 t/m 25 mei) voor negen vrije dagen.

  • 22 december – 30 december Neem drie dagen verlof (24, 27, 28 december) voor negen vrije dagen.Voilà, door slim met je vakantiedagen om te springen ontstaan er in jouw agenda maar liefst vijf gaten voor een vakantie van een week of langer. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Ben jij een street foodfan? In deze steden zit je goed!

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een street foodfan? Dan zijn deze steden stuk voor stuk droombestemmingen voor jouw toekomstige trips.

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een...

Op safari in Nederland. Zo spot je ónze Big Five

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden heb je de grootste kans om ze tegen het lijf te lopen.

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden...

| Safari
Door: Roselinde
55 vakantiedagen in plaats van 25. Zo doe je dat

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of zelfs te verdubbelen!

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of ...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.