Handige Tips

Twee maanden vrij in 2018? Plan deze verlofdagen in

Gepubliceerd: 16 okt 2017 0
Twee maanden vrij. Dat wil toch iedereen? Als je in 2018 op deze dagen verlof neemt, heb je maar liefst vijf periodes van in totaal 53 dagen vrij. Begin je reisjes dus maar alvast uit te stippelen.Waar gaat jouw vakantie heen? Of moeten we zeggen vakanties – meervoud (Foto: Reisreporter ChristaThieme)Het idee achter deze vakantiedagen hack is dat je je vakantiedagen zo tactisch mogelijk inplant rondom de officiële feestdagen. De periode tussen kerst en oud en nieuw is daarvoor bijvoorbeeld uitermate geschikt. Want als je in de kerstperiode in 2018 op drie werkdagen verlof neemt, heb je in totaal negen dagen vrij. Dit zijn de data die volgend jaar voor jou interessant kunnen zijn:
  • 30 december – 7 januari Neem vier dagen verlof (2 t/m 5 januari) voor negen vrije dagen.

  • 31 maart – 8 april Neem vier dagen verlof (3 t/m 6 april) voor negen vrije dagen.

  • 27 april – 13 mei Neem negen dagen verlof (30 april t/m 4 mei, 7 t/m 9 mei en 11 mei) voor 17 vrije dagen.

  • 19 mei – 27 mei Neem vier dagen verlof (22 t/m 25 mei) voor negen vrije dagen.

  • 22 december – 30 december Neem drie dagen verlof (24, 27, 28 december) voor negen vrije dagen.Voilà, door slim met je vakantiedagen om te springen ontstaan er in jouw agenda maar liefst vijf gaten voor een vakantie van een week of langer. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
De beste Nederlandse kunstmusea buiten het Rijks

Het Rijksmuseum kennen we allemaal, maar er zijn nog zóveel andere fantastische collecties in Nederland te vinden. Dit zijn de beste kunstmusea buiten Amsterdam!

Het Rijksmuseum kennen we allemaal, maar er zijn nog zóveel andere fantastische collecties in Nederland te vinden. Dit zijn de beste kunstmusea buiten...

Door: Roselinde
In deze 5 steden zijn ze helemaal klaar met toeristen

In het tijdperk van Airbnb, Tripadvisor en Instagram krijgen een heleboel steden te maken met een ergerlijk fenomeen: overtoerisme. Deze vijf overbelaste steden zitten helemaal aan hun max.

In het tijdperk van Airbnb, Tripadvisor en Instagram krijgen een heleboel steden te maken met een ergerlijk fenomeen: overtoerisme. Deze vijf overbela...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.