Naar het hart van Taiwan met FOX & China Airlines image
Naar het hart van Taiwan met FOX & China Airlines image Naar het hart van Taiwan met FOX & China Airlines image
Lkoedam

Naar het hart van Taiwan met FOX & China Airlines

Taiwan staat in de top 20 meest ultieme vakantiebestemmingen. En terecht. Want deze relatief onbekende Aziatische parel kenmerkt een nog authentieke sfeer en is nog vrij van het echte massa toerisme.Gaat u mee deze parel ontdekken? (Foto: FOX Verre Reizen)


 Anders dan de grootte van het eiland doet vermoeden, heeft Taiwan verrassend veel te bieden. Het eiland is niet veel groter dan Nederland en daarom kunnen we u in 2 weken de mooiste plekjes laten zien. In het binnenland verkennen we de betoverende omgeving van het Sun Moon Lake per fiets, zodat we waar we maar willen kunnen stoppen om van het uitzicht te genieten. Ook het imposante Taroko National Park bekijken we uitgebreid. We maken een wandeling langs diepe ravijnen en over hangbruggen. In het zuiden verblijven we één nacht bij de monniken thuis! Het Foguangshan klooster is het grootste Boeddhistische klooster van Taiwan. Hier verblijven we een nachtje in het guesthouse dat bij het klosster hoort. De volgende dag begint al vroeg met meditatie en zang door de monniken in de tempel. Een indrukwekkende ervaring.Taiwan is een zeer ontwikkeld land, waar u de modernste snufjes vindt. Het land is makkelijk bereisbaar en de hotels zijn er uitstekend. Bovendien is er overal in het land WiFi. Gaat u mee deze parel ontdekken?15-daagse groepsrondreis Taiwan al te boeken vanaf € 2299

Met China Airlines vliegen we met de nieuwe Airbus 350 non-stop vanaf Amsterdam naar Taipei. Na een uitgebreid bezoek aan deze wereldstad nemen we u mee naar de meest bijzondere plekjes van Taiwan. Bijzonder is de overnachting in het boeddhistisch Foguangshan klooster waar we na het ontwaken worden toegezongen door honderden monniken. Beleef tijdens deze reis het échte Taiwan.

 
Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.