En de Reisreporter en Reisfoto van het jaar 2016 zijn ... image
Lkoedam

En de Reisreporter en Reisfoto van het jaar 2016 zijn ...

De competitie voor de Reisreporter van het jaar 2016 is al een paar weken gesloten. De prijs is een prachtige, volledig verzorgde reportagereis naar Peru in het gezelschap van een professionele Columbus-journalist. De maker van de Reisfoto van het jaar 2016 wint twee KLM-tickets naar een bestemming naar keuze. We laten jullie niet langer in spanning. De winnaars zijn ...



De Columbus Reisreporter hoofdprijs 2016: een reportage schieten in Peru (Foto: © Columbus Travel)



De Reisreporter van het jaar 2016 is ...

Columbus Reisreporter WKerkhof alias Wies Kerkhof!





Juryrapport



Columbus Reisreporter WKerkhof alias Wies Kerkhof is sportief, actief en avontuurlijk ingesteld. Ze schrijft uitgebreide reistips en -blogs. Haar fotografie is divers, van portretten tot landschappen. Wat we ook leuk vinden is dat ze op reis veel met een drone fotografeert. 



De prijs



Samen met een Columbus-professional gaat Wies op reis door Peru. Deze reportage wordt in 2017 in Columbus Travel gepubliceerd! En ook al zie je hierboven Machu Picchu op de foto, we gaan zoals altijd van het gebaande pad af. Wie weet ligt er voor haar een nieuwe carrière als reisfotograaf of -journalist in het verschiet!



Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Columbus-partner:





Columbus Reisfoto van het jaar 2016 is gemaakt door ...

Columbus Reisreporter Esthers alias Esther van der Stappen!





Juryrapport



De reisfoto van het Jaar 2016 die we in de volgende Columbus-editie zullen publiceren, sprong eruit door de compositie, het kleurgebruik en de bijzondere Columbus-waardige bestemming. 



De prijs



Eén foto uploaden was al voldoende om kans te maken! Esther ontvangt twee KLM-vliegtickets naar een bestemming naar keuze. Bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland of Australië! 



Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Columbus-partner:



 





Prijsuitreiking Reisreporter- en Reisfoto van het jaar 2016



De prijsuitreiking vond plaats op zaterdag 14 januari, tijdens de Vakantiebeurs te Utrecht, op de Columbus Travel-hoofdstand.





De winnaars Wies Kerkhof, Esther & Ron Verstappen werden in het zonnetje gezet. (Foto: © Columbus Travel)