10 Voor de prijs van 1! De best gelezen artikelen van 2016 image
Bob

10 Voor de prijs van 1! De best gelezen artikelen van 2016

Hoe zit het toch met die vliegtuigmodus? Wat zijn de gevaarlijkste toeristenattracties van de wereld? En welke plek in je hotelkamer is het smerigst? Het hele jaar door plaatsten we artikelen op onze website die prikkelden. Dit waren jullie favorieten.



Op nummer 3: de gevaarlijkste toeristenattracties ter wereld (Foto: Columbus reisreporter fotofreak)



1. Eindelijk het mysterie rondom de vliegtuigmodus opgelost



Als fervent vliegtuigpassagier ken je het riedeltje inmiddels wel: 'Wilt u zo vriendelijk zijn om uw telefoon uit te schakelen of in vliegtuigmodus te zetten.' Jullie waren massaal benieuwd naar de reden achter deze maatregel. Is het jouw geheugen alweer ontschoten? Lees het nog eens terug!



2. Superhandig: Zo omzeil je de strenge handbagageregels



In dit artikel legden we je uit hoe je de ruimte in je handbagage optimaal benut én een klein beetje vals speelt. Wij op de redactie vonden deze tip nét zo handig als jij.



3. Pas op: de 15 gevaarlijkste toeristenattracties in de wereld



Je neemt liever het zekere voor het onzekere. Immers, je las je in over 's werelds gevaarlijkste toeristenattracties. Bestemmingen waarvan je handen spontaan klam worden... 



4. Ah, hier slapen stewardessen dus



Vroeg jij je ook altijd al af waar sterwardessen hun schoonheidsslaapje doen tijdens een urenlange vlucht? Wij ontrafelden het 'geheim' en gaven je een inkijkje. 





Dus dit is waar de stewardessen slapen! (Foto: techinsider.io)



5. Zo krijgen die muggen jou dit jaar niet te pakken



Jij moet muggen net zo haten als wij. Anders had je niet geklikt op het artikel over onze negen beste tips om beten te voorkomen. Dit artikel deed het vanzelfsprekend goed in de zomer. 



6. Dit moet je NOOIT doen bij een vliegramp



We gunnen het onze ergste vijand niet, een vliegramp. Maar in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat het noodlot toeslaat kun je maar beter gewaarschuwd zijn. Immers, in een situatie van extreme stress denk je niet altijd even helder. Dit moet je nooit doen tijdens een vliegramp. 



7. Error Fares: zo vlieg je spotgoedkoop



Wij zijn he-le-maal fan van zogenaamde 'error fares'. Redacteur Tom vloog afgelopen maand zelfs naar de andere kant van de wereld voor bijna niks. Dit werkt echt! We helpen je op weg.



8. Een enkeltje VS voor 60 euro? Binnenkort kan het!



Voor een prikkie naar de VS. Toen we erover berichtten was het nog een plan maar nu wordt het realiteit. Houdt onze website de komende tijd in de gaten en check het bovenstaande artikel nog eens. 





Wij helpen misvattingen over stewardessen graag uit de wereld (Foto: Columbus reisreporter reau)



9. 6 grote blunders van reizigers op het vliegveld



Laten we vooral leren van adermans fouten. De zes blunders die deze reizigers maakten gaan ons echt niet overkomen. 



10. 10 grote misvattingen over stewardessen



In dit artikel, dat onze jaarlijst afsluit, maken we de grootste misvattingen over stewardessen wereldkundig.