De winnaar van Swarovski Optik 2016 is .... image
Lkoedam

De winnaar van Swarovski Optik 2016 is ....

Er kwamen honderden inzendingen binnen voor de foto-wedstrijd die Columbus in samenwerking met partner Swarovksi Optik organiseerde. De oproep was duidelijk: deel jouw ultieme Swarovski Optik-gevoel met Columbus Travel!

Dat alles voor een safariweekend op Texel + kans op de hoofdprijs: een Swarovski Optik-verrekijker CL Pocket 10x25 zandbruin ter waarde van € 750.



Afgelopen dagen heeft de jury zich verdiept in de ervaringen van de vier winnaars, die afgelopen jaar op safari naar Texel zijn geweest. Deze winnaars genoten van een heerlijk weekendje weg inclusief twee overnachtingen in Grand Hotel Opduin en een privésafari met ranger Marc Plomp, om de Swarovski Optik-verrekijker volledig te kunnen testen.

Bij terugkomst hebben alle winnaars de Swarovski Optik-verrekijker nog een aantal weken in hun bezit mogen hebben, om er nog meer profijt van te hebben.



Op basis van observatie, fotografie, belevenis, bloggen en delen heeft de jury een winnaar kunnen kiezen!



De winnaar is ... Marjan Stolk



"See like an eagle!" ... iets wat jij binnenkort ook kunt met je eigen Swarovski Optik-verrekijker! Het Swarovski Optik-gevoel heb je overtuigend in je verhalen beschreven, waarbij de beelden het nog eens een extra lading gaven. Marjan, gefeliciteerd en geniet er van!



Op 7 december jl. nam Marjan haar prijs in ontvangst!







Lees hier de verhalen van Marjan Stolk en de overige winnaars.

Bekijk hier de foto-inzendingen van Marjan Stolk.







De scherpe blik van de zee-arend, want Swarovski is voor mij....."See like an eagle!" (Foto: Marjan Stolk)

 





Deze winactie werd mede mogelijk gemaakt door: