Colombia: bijzondere accommodaties om te slapen image
Pauline

Colombia: bijzondere accommodaties om te slapen

Colombia ligt ingeklemd tussen de Andes en twee oceanen, met als resultaat dat je kunt hiken in torenhoge, met jungle begroeide bergen, snorkelt met dolfijnen en hagelwitte zandstranden slechts deelt met inheemse indianen. Colombia is prachtig, en totaal niet toeristisch. De redactie van Columbus Travel heeft vijf bijzondere accommodaties op dit indrukwekkende land voor je uitgezocht.



Carnaval vieren in Colombia, Barranquilla (Foto: Tom van der Leij © Columbus Travel)



El Cantil



Aangename ecolodge aan de kust van Chocó, met vriendelijk personeel en comfortabele kamers met privébadkamer en zicht op de Stille Oceaan, (minimumverblijf van twee nachten voor € 374 p.p. inclusief transfer vliegveld, alle maaltijden en trektochten), www.elcantil.com.



Casa Sweety



Uitstekend pension net buiten het historische hart van Cartagena de Indias, luxe en toch knus, vanaf € 145, Calle del Guerrero 29b-119, www.casasweety.com.



Casa Kiwi



Prima hostel op goede locatie in Medellín, betaalbaar met aardige privékamers (met eigen badkamer) en behulpzaam personeel, vanaf € 25, www.casakiwi.net.



La Casa de Felipe



Eenvoudige, vrolijke studiootjes en kamers in Taganga, een klein vissersdorpje op een kwartiertje van Santa Marta, vanaf € 34, www.lacasadefelipe.com.



B.O.G. Hotel



Verwen jezelf bij aankomst in of vertrek uit Colombia door een nachtje door te brengen in dit gloednieuwe designhotel in Bogotá. Fraai interieur en uitzicht en topkeuken van chef-kok Leonor Espinos, www.designhotels.com.