Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn image
Marieke2802

Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

1. Great Barrier Reef in Australië(Foto: Columbus Reisreporter Thijs Vincent)Neem het Great Barrier Reef in Australië nog even goed in je op, nog eventjes en het is volledig verwoest.2. De echte Dim Sum(Foto: Columbus Reisreporter CatWelmoed)Eet de laatste en de heerlijkste originele dim sum in Hong Kong. Als binnenkort meester chef-kok Wong Kam Shing en zijn personeel met pensioen gaan zullen ze niet meer hetzelfde smaken.3. Een klassieke San Francisco bar

(Columbus Reisreporter ErwinenManon)Drink nu nog een drankje in één van de klassieke bars van San Francisco voor ze over worden genomen door blitse appartementen.4. Dobber in de Dode ZeeDobberen in de Dode Zee (Foto: Columbus Reisreporter Obiwan)Drijf voor het straks droog staat nog in de Dode Zee op de grens van Jordanië en Israël.5. Gletsjers bekijken De ijsblauwe Perito Moreno is echt een must-see als je in Argentinie bent (Foto: Columbus Reisreporter EvelienvanDamme)Neem nog even de imponerende schoonheid van een smeltende gletsjer in je op.6. Bezoek de zinkende stad'

Nog voor zonsopkomst ziet Venetie er compleet anders uit (Foto: Columbus Reisreporter Floydian)Venetië in Italië is echt aan het zinken, dus ga snel als je nog niet geweest bent!7. Heb de natuur lief(Foto: Columbus Reisreporter hbplaatjes)Bezoek de met uitsterven bedreigde diersoorten die je nog graag wilt zien voor het nooit meer kan! Zoals de prachtige tijger in India.8. Cuba 1.0Een man in Sancti Spiritus (Foto: Columbus Reisreporter pkoelewijn)Ontdek het authentiek Cuba voor het te laat is. Nu het USA-embargo langzaam wordt opgeheven, gloort er een ander Cuba aan de horizon.9. Amazone(e) 

De Cuyabeno-rivier (Foto: Columbus Reisreporter BenRTravellers)Trek de Amazone in voordat er niks meer van is overgebleven door de illegale houtkap. Ervaar net als deze Columbus Reisreporter de ontwakende natuur met al zijn junglegeluiden wat het Amazone-gevoel compleet maakt.10. Creatieve initiatieven(Foto: Columbus Reisreporter Jeannette67)Of dichterbij huis. Bezoek creatieve (pop-up) initiatieven die ontstaan in leegstaande gebouwen zoals fabrieken voor ze ruimte moeten maken voor nieuwe ideeën.