Mijn liefdesleven image
Patries

Mijn liefdesleven

Ik houd van woestijnen. Ik houd van open vlaktes, turkooizen water, woeste bergen en dichte jungles. Ik houd van roadtrippen, chillen op een onbewoond eiland, trekken naar een waterval en slenteren door cultuurerfgoed.

Louise op de vlucht naar een nieuwe liefde. (Foto: Louise Ten Have)



Ik houd van de ziel van alles in creatie. Ik heb liefdesrelaties met landen en streken. Ik heb liefdesrelaties met locals, dieren en bomen.



Ik heb een passie voor alles wat er te zien is. Ik heb een passie voor alles wat er te doen valt. Mijn passie is passies tot leven laten komen als ik reis. Mijn passie is uit een bestemming halen wat er in zit. Mijn passie is laten gebeuren wat er om de hoek ligt.



Mijn doel is groei. Mijn doel is de dingen te zien zoals ze zijn. Mijn doel is niet te oordelen en veroordelen. Mijn doel is om met een open hart en open ogen gade te slaan. Mijn doel is dat in dit leven te doen. Mijn doel is om de wereld te verkennen.



Ik hoop dat we samen koesteren wat we hebben. Ik hoop dat we samen lief zijn voor Moeder Aarde. Ik hoop dat er geen boosheid (meer) is. Ik hoop dat we elkaar begrijpen. Ik hoop dat we elkaar ontmoeten! Mijn wens is dat iedereen naar zijn hart gaat luisteren.



Mijn wens is dat iedereen zijn hart volgt. Mijn wens is dat iedereen kan zien hoeveel we gemeen hebben met elkaar. Mijn wens is dat iedereen kan zien hoe mooi de wereld is. Mijn wens is dat iedereen kan voelen hoe mooi de wereld is!



Mijn favoriete quote? Travel far enough, you meet yourself (David Michell).