Zo ontmoet je je favoriete filmster image
Lkoedam

Zo ontmoet je je favoriete filmster

Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.

(© Columbus Travel 2015)


Ga op de koffie in Malibu



Beverly Hills en Bel Air zijn nog steeds een gewild adres onder de beau monde van L.A., maar veel sterren verkiezen het kustplaatsje Malibu. Onder de bekendheden: Cher, Keanu Reeves en Leonardo DiCaprio. Een goede plek om sterren te spotten is de Malibu Country Mart, een chic winkelcentrumpje met een paar uitstekende restaurants. De grootste kans om iemand tegen het lijf te lopen heb je echter gewoon bij de Starbucks, 3835 Cross Creek Road.



Ga borrelen in Chateau Marmont



Chateau Marmont is een boetiekhotel dat in 1927 in de stijl van een Frans kasteel werd gebouwd en al snel een favoriete hang-out van rock- en filmsterren werd. De bar en de patio zijn ’s avonds nog steeds in trek als borrelplek onder acteurs. Alleen al het restaurant is het bezoek meer dan waard (probeer de smakelijke hamburger), 8221 Sunset Boulevard, West Hollywood.



Bezoek gratis een tv-studio



Maak een opname van een van je favoriete tv-shows mee. Het epicentrum van de tv-industrie is Burbank, waar de studio’s van Warner Brothers, NBC Universal en Disney liggen. Tickets voor tv-opnamen van onder andere The Big Bang Theory en zijn gratis verkrijgbaar via www.tvtickets.com



Ga winkelen



Rodeo Drive, de mondaine winkelstraat van Beverly Hills, is wereldberoemd en kan zich uiteraard verheugen op al even beroemde klanten. Maar minder bekende exclusieve winkelparadijsjes als het Sunset Plaza Shopping Center (8746 W Sunset Blvd, West Hollywood) en modewinkel Fred Segal (500 Broadway, Santa Monica en 8100 Melrose Ave.) zijn ook hotspots.



Ga een potje golfen



Honderden sterren komen golfen of bevinden zich onder het publiek tijdens het jaarlijkse LAPD Celebrity Golf Tournament in juli, een benefiettoernooi ten bate van het politiekorps. Toegang: € 4. Rancho Park Golf Course, 10460 W. Pico Blvd.



Lunch met de sterren



Op een doordeweekse dag maak je goede kans een paar tafeltjes van je ster te zitten op fijne lunchplekken als Nobu in Malibu, 3835 Cross Creek Road, of The Ivy, 113 N Robertson Blvd. De laatste wordt overdag geplaagd door toeristen met camera’s – kom dan ook later in de avond.



Dit artikel is geproduceerd door Columbus Travel (© Columbus Travel 2015)