Columbus reportage in de prijzen! image
Lkoedam

Columbus reportage in de prijzen!

Je hoorde het als eerste van ons: het pure, nog niet door het toerisme ontdekte Dominica is het beste eiland van de Caribbean. De reportage uit Columbus-editie 53 sleepte dinsdag de Caribbean Travel Writers Award in de categorie Magazines in de wacht.



Matthijs de Groot en Louise ten Have nemen de prijs in ontvangst (Foto: CTO)



Jaarlijks reikt de Caribbean Tourism Organization Chapter Holland (CTO) deze Caribbean Travel Writers Award uit. De prijs werd door de Caribische reisbranche in het leven geroepen om journalisten te waarderen die op een positieve manier bijdragen aan het toerisme naar de Caribbean. Tijdens de Caribbean Media Workshop op dinsdag 27 oktober werd bekend gemaakt dat onze reportage van Dominica de winnaar was in de categorie Magazines. Auteur van het artikel Matthijs de Groot: 'Geweldig om deze waardering te krijgen voor hoe Columbus onbekende bestemmingen in de schijnwerpers zet'. 



De jury bestond uit Madeleine van de Wouw, journalist en mede-eigenaar van onder andere Puuropreis.nl en Reisprofs.nl, Jan Lokhoff, Editor-in-Chief TravMedia Company, Hans Bouman freelance journalist, winnaar Caribbean Travel Writers Award in 2014 in de categorie magazines en Martijn Strijker namens CTO Chapter Holland. De jury beoordeelde op kwaliteit, informatief karakter, Caribisch gevoel en originaliteit.