Barbados deelt zakgeld uit image
D-Reporter

Barbados deelt zakgeld uit

Er wordt wel eens vergeten dat een vakantie meer geld kost dan alleen het boeken van de reis zelf. Vaak ga je tijdens je vakantie nog over je budget heen, omdat je geen zin hebt om zelf te koken, bezienswaardigheden duurder zijn dan je had verwacht en ga zo nog maar even door. Barbados heeft hier de oplossing voor!

Het is bijna te mooi om waar te zijn: Barbados gaat zakgeld geven aan reizigers die het eiland bezoeken. Waarom? Het bounty-eiland heeft besloten om een campagne te starten om toeristen te trekken én te houden. De minister van Toerisme heeft deze campagne gelanceerd.


Foto door: klinkie.reisreporter.nl

Barbados Island Inclusive Package
Het ligt er wel aan waar je vandaan komt, maar reizigers krijgen zakgeld toe als ze het eiland bezoeken.
Reizigers uit de Verenigde Staten die vijf nachten op het eiland verblijven, krijgen $ 150,- (€ 113,-). Als ze langer blijven (minstens zeven nachten) dan wordt het zakgeld verhoogd naar $ 200,- (€ 154,-), met een maximum van twee personen per kamer.
Bezoekers uit Europa krijgen ook een zakcentje mee, dus voor ons Nederlanders is deze campagne ook voordelig. Als je minstens zeven nachten op het eiland verblijft, krijg je 400 Barbados dollar zakgeld toe, wat omgerekend € 154,- is!

Het zakgeld krijg je bij het inchecken bij je hotel. De meeste hotels op het eiland zijn aangesloten bij de actie. Volgens Richard Sealy (minister van Toerisme) trekt Barbados met deze campagne meer dan 15.000 toeristen.
Let wel op! Het aanbod geldt nog tot en met 21 december dit jaar, maar je moet de vlucht wel boeken voor 22 juni.

Voor meer informatie kun je terecht op de visitbarbados.org of bookbarbadosnow.com.


Foto door: weersing.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.