Reisreporter Silly is terug uit Costa Rica image
Lkoedam

Reisreporter Silly is terug uit Costa Rica

Sylvia, de Reisfotograaf van het Jaar 2012, en Columbus reporter Jona zijn terug uit Costa Rica. Nieuwsgierig hoe ze het hebben gehad? Lees haar ervaringen hieronder.

'Vrijdag, 8 maart 2013, zijn Jona en ik thuisgekomen van een fantastische reis, wat hebben wij genoten en vooral ook veel gelachen. Het was in het begin vreemd om met iemand op reis te gaan die je een uurtje gezien en gesproken hebt, maar de klik was er direct vanaf het eerste moment. Het was een zeer actieve en vermoeiende reis, een schema vol , naar alle uithoeken van Costa Rica, en alles buiten de gebaande paden.

We hebben zo'n 1000 km in ons gehuurde Jeep rondgereden, en alles was perfect geregeld door Anneke Lubbers van CostaRica2GO. Na een lange vlucht via Panama, stond er netjes iemand te wachten met een bordje met onze namen erop en bracht ons naar het eerste hotel. De volgende ochtend werd onze jeep afgeleverd, en zijn we direct op pad gegaan. We zijn gereden van San Jose naar Fortuna (vlakbij de El Arenal vulkaan) waar tientallen kolibries rondvlogen, daarna naar de Caribische kust een prachtige open ecolodge vlakbij Cahuita....'Lees hier haar gehele blog.

 
Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door: CostaRica2GO