Top 10 voordelige Caribische eilanden image
D-Reporter

Top 10 voordelige Caribische eilanden

Op vakantie naar het Caribisch gebied? Aantrekkelijk, maar er zit meestal wel een addertje onder het gras, want het gebied staat niet bekend om zijn ‘goedkope’ vakanties. Toch kunnen de eilanden betaalbaar zijn. Hierbij een top 10 van Caribische eilanden die je je kan veroorloven en extra tips over hoe je geld kan besparen als je ervoor kiest om af te reizen naar de Caribische eilanden.

Domicaanse Republiek
Profiteer van een goedkope vakantie in de Domicaanse Republiek door op vakantie te gaan, daar waar de locals ook te vinden zijn. Ga naar het schiereiland Samana aan de noordoostkust. Dit natuurlijke paradijsje – tussen Punta Cana en Puerto Plata – is het tegenovergestelde van de resorts in de Domincaanse Republiek, maar heeft zeker genoeg te bieden voor reizigers.


Foto door: TicoTica.reisreporter.nl

Je kan hier paardrijdend de bergen in en onderweg kom je koffie- en cacaobomen tegen. Je eindigt bij de 36 meter hoge waterval El Limon. Je kan ook goedkoop een boot huren om naar Los Haitises National Park te varen of naar de witte zandstranden van Cayo Levantado. Vanaf januari tot half maart kan je hier ook honderden bultruggen spotten.