First-class lounge voor huisdieren image
Pamhesselmans

First-class lounge voor huisdieren

Honden, katten en cavia’s komen niets te kort in de animal lounge op het vliegveld van Frankfurt. Zij worden hier vorstelijk behandeld.

Elke huisdiereigenaar wil het beste voor zijn of haar dier. Ook tijdens een reis. De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft daarom een speciale luxe huisdierenlounge ingericht, waar dieren die op hun vlucht moeten wachten, kunnen verblijven.

Dierenexperts

In de ruimte worden de beesten gevoerd, verzorgd en vertroeteld door de verschillende experts die aanwezig zijn. Niet alleen zijn katten of honden van Lufthansaklanten welkom, ook exotische dieren mogen vertoeven in deze chique lounge.

Anti-slip

Er is aan alles gedacht. Zo zijn de vloeren in de ruimte gemaakt van anti-slip asfalt zodat je huisdier niet uitglijdt. Er is een klimaatneutraal gedeelte en er is een toilet voor de baasjes van de dieren aanwezig. In de grote ruimte (3,750 m2) verblijven jaarlijks meer dan 14.000 katten en honden en zo'n 1.500 paarden.

Dus komen jij en je huisdier binnenkort nog op het vliegveld in Frankfurt en vlieg je met Lufthansa? Dan zal het Fikkie, Pluisje of Maup aan niets ontbreken.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.