Louis Vuitton opent 2 hotels image
Merel25

Louis Vuitton opent 2 hotels

Laten zien hoe rijk je bent, kun je nu niet alleen doen met tassen en horloges maar ook door een kamer te boeken in het Vuitton hotel. Het moederbedrijf van Louis Vuitton, Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) opent twee luxe hotels in Egypte en Oman.

Met 32 luxe villa's met elk een privé strand en eigen zwembad in Oman en 40 suites op een privé eiland in Egypte moeten deze hotels het neusje van de zalm worden. Beide hotels zullen in 2012 hun deuren openen en klaar zijn voor volledig gebruik.

Kosten

De kosten voor het project worden geraamd op 100 miljoen dollar. De hotels worden gefinancierd door een developer en particuliere investeerders, waaronder het sultanaat van Oman, zo meldt The Financial Times.

Trend

Louis Vuitton, dat met name bekend staat om peperdure leren handtassen, ziet het openen van de hotels als een natuurlijke uitbreiding van het assortiment. Hij is echter niet de eerste ontwerper die zich in het hotelwezen stort. Er verschijnen steeds meer hotels van en door designers. Zo opende het merk Armani zijn eerste hotel in Burj Dubai . Ook Ralph Lauren en het modemerk Bulgari hebben wereldwijd meerdere luxe designhotels ontworpen.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.