TV-Tip: Leven tussen de wolven image
Wilfried

TV-Tip: Leven tussen de wolven

Waar bij de meeste mensen de rillingen al over de rug lopen wanneer ze wolven horen huilen, doet Shaun Ellis vrolijk met ze mee. Deze levensechte Mowgli leeft al jaren tussen de wolven.

Ellis heeft zijn leven gewijd aan het onderzoeken en beschermen van wolven. Al jaren woont hij letterlijk tussen de dieren in het Combe Wildlife Park in Groot-Brittannie. Hij slaapt, eet en huilt zelfs met ze mee.

Verloofd

Een dergelijk leven is moeilijk te combineren met een menselijke relatie, zou je denken. Maar het onverwachte is gebeurd: Shaun Ellis is verliefd geworden op Helen Jeffs. Inmiddels zijn de twee verloofd. Maar Shaun wil zijn leven niet opgeven. Dus... Wat nu?

Menselijke geur

Shaun heeft besloten Helen getraind zodat zij ook opgenomen wordt in de roedel. Het is een behoorlijk gevaarlijk en soms ook moeilijk proces om geaccepteerd te worden door de wilde dieren. Helen moet haar lichaamsverzorging en dieet aanpassen, zodat haar menselijke geur verdwijnt. Geen citroentaart meer en vooral heel erg veel vlees op het menu.

Kennismaken

Met kleine stapjes maakt Helen kennis met de troep. Ze mag geen spoortje zwakte tonen, want dan zou het hele project mislukken. De spanning en angst weegt zwaar. Gaat zij de proeven doorstaan?

Hoe het Shaun en Helen vergaat, is vanaf 4 maart iedere donderdag om 21.00 uur te zien op Animal Planet bij 'Living with the wolfman'.

Bekijk de trailer




Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.