VIDEO: HOME, onze aarde  image
Indian

VIDEO: HOME, onze aarde

HOME is een ode aan de schoonheid die de aarde ons te bieden heeft. De makers van de succesvolle serie 'De Aarde vanuit de Hemel' hebben een speciale internetdocumentaire gemaakt voor YouTube en wordt alleen daar vertoond.

Documentairemaker Yann Arthus-Bertrand neemt de kijkers mee op een unieke reis door 54 landen en laat zien hoe overal ter wereld de bevolking woont en aan het werk gaat. “Vanuit de lucht heb je minder uitleg nodig??, meent Arthus-Bertrand die alle landen van bovenaf in beeld brengt. De blik op de aarde wordt op die manier letterlijk verbreed.

Ecologisch problemen

De makers van HOME willen met de indrukwekkende beelden duidelijk maken hoe mooi onze aarde is en dat we er voorzichtig mee om moeten gaan. Ze pakken elk ecologisch probleem aan en laten zien hoe alles op deze wereld met elkaar verbonden is. Wat nog niet aangetast is door menselijk ingrijpen, moeten we goed bewaren en wat wel aangetast is moeten we herstellen.

Hieronder is de trailer van de documentaire te zien. De anderhalf uur durende film HOME is volledig te zien op YouTube.com. Geniet van onze prachtige aarde, een thuis voor de meest uiteenlopende levende wezens.



Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.