Airline stunt: onbeperkt vliegen! image
Wilfried

Airline stunt: onbeperkt vliegen!

We zagen het 'al you can eat' aanbod al in restaurants en ook onze eigen NS start geregeld acties waarbij je een paar dagen onbeperkt kunt treinen. Maar in luchtverkeer? Dat is een unicum.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue biedt met de slogan All you can jet haar klanten de mogelijkheid om tussen 8 september en 8 oktober onbeperkt gebruik te maken van de vluchten die de maatschappij aanbiedt.

57 bestemmingen

Voor $ 599 (ongeveer € 420) kun je tussen 57 steden kiezen; er vertrekken zo'n 600 vluchten per dag. Voor vluchten binnen de Verenigde Staten zijn alle bijkomende toeslagen gedekt; echter, vlieg je naar een bestemming buiten de V.S., dan zul je die kosten zelf voor je rekening moeten nemen.

Kredietcrisis

Vrijwel alle vliegmaatschappijen kampen met tegenvallende resultaten als gevolg van de kredietcrisis. Met deze ludieke actie probeert de luchtvaartmaatschappij haar vliegtuigen voller te krijgen en daarmee de vluchten rendabeler te maken.

Aanbod

Wil je gebruik maken van het aanbod, dan zul je wel eerst een ticket naar één van de 57 bestemmingen moeten kopen; JetBlue vliegt niet binnen Europa. Tickets zijn te boeken tot 21 augustus of zolang de voorraad strekt.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.