Op bezoek bij Michael Jackson image
Happynessie

Op bezoek bij Michael Jackson

Altijd al idolaat van Michael Jackson geweest en jouw kans gemist hem live mee te maken? Treur niet, er bestaat nog een kans om een kijkje te nemen in het leven van 'Wacko Jacko'. Er bestaan plannen om Neverland om te bouwen tot een themapark om de King of Pop en zijn muziek voor altijd te gedenken.

Met de dood van Michael Jackson zijn er veel vragen waarvan men het antwoord nog verschuldigd moet blijven. Zo ook wat er gaat gebeuren met zijn park Neverland in Californië. Er wordt nu geopperd om van het geliefde landgoed een memorial parc te maken.

Behoud

Het idee is afkomstig de makelaar en tevens een oude vriend van Michael, Tom Barrack. Hij stelt dat het park alleen aan iemand verkocht zal worden die Michael's geschiedenis niet in één klap zal uitwissen, maar die de ranch in de huidige staat wil behouden. Als er zich niet snel een potentiële koper meldt, zal Tom Barrack samen met zijn partners de complete ranch heropenen, waar Michael's droom voor altijd zal voortleven. Het plan is om Neverland begin volgend jaar te openen voor het grote publiek.

Voor altijd kind

De poplegende, die donderdag op vijftigjarige leeftijd overleed, kocht het landgoed in 1988. Het werd een fantasieland waar de zanger gasten - voornamelijk kinderen - trakteerde op roomijs en popcorn in een persoonlijke speelplaats. De kinderen konden genieten van tientallen attracties. Michael liet het park naar eigen zeggen bouwen om in te halen wat hij als kind nooit had gehad. Wat eerst een droom was die uitkwam, werd het een een paar jaar later een nachtmerrie. De beschuldigingen en rechtszaken omtrent kindermishandeling kostten de King of Pop bijna zijn carièrre.