Maak kennis met authentiek Tibet image
Happynessie

Maak kennis met authentiek Tibet

Wil je kennis maken met de Tibetaanse cultuur? Golog Support Foundation organiseert op zaterdag 6 juni 2009 een Tibetaanse Culturele Dag. Dit evenement zal in het theater van de Centrale Bibliotheek Rotterdam plaatsvinden.

Gedurende de hele dag zijn er verschillende podia en stands waar je kunt genieten van alles wat met deze cultuur te maken heeft. Je kunt deelnemen aan diverse kook-, zang- en danscursussen.

Spirituele bijeenkomst
In de ochtend zullen drie boeddhistische leraren, genaamd lama's, het evenement openen met een spirituele bijeenkomst. Zij zullen de deelnemers een idee geven van de spirituele cultuur waarin de lama's opgroeien. Hierbij ligt de nadruk op het gevoel. In de middag zullen de bezoekers deze ervaring daadwerkelijk beleven. Er worden optredens gegeven door dansgroepen en zangers uit Tibet, waar je onder het genot van lokale hapjes en drankjes van kunt genieten.

Steentje bijdragen
Door een bezoekje te brengen aan dit culturele uitje, draag je een steentje bij aan de gezondheidszorg en scholing van Tibet. De Golog Support Foundation probeert met dit evenement de omstandigheden van de inwoners van Tibet te verbeteren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan kennis met deze mooie cultuur. Het ochtendprogramma is van 10.30 uur tot 12.30 uur en het middagprogramma van 13.30 uur tot 16.00 uur. De prijs voor een dagkaart bedraagt is €22,50. Wil je liever een dagdeel komen, dan betaal je slechts €12,50.

Foto door globetrottertjes.reisreporter.nl