Australië gaat los image
PatrickF

Australië gaat los

In 2009 is er in Australië genoeg te beleven. Van muziek, sport, eten en drinken, tot cultuur en natuur. Columbus heeft een aantal festivals voor je op een rijtje gezet, die zeer de moeite waard zijn .

Sydney festival
10 t/m 31 januari
Dit drie weken durende festival barst van de activiteiten op het gebied van dans, theater, kunst en muziek – van opera tot hiphop – met artiesten vanuit de hele wereld.

Tour Down Under
18 t/m 25 januari
Dit internationale fietsevenement neemt je 728 kilometer mee door de meest prachtigste stukken van Australië.

Australian Open
19 januari t/m 1 februari
Alle sportliefhebbers opgelet: Australië staat deze twee weken in het teken van toptennis. Bekijk de wedstrijden live, terwijl je geniet van muziek, een goede keuken en natuurlijk een Heineken biertje.

Outdoor Film Festival
30 januari t/m 28 februari
Tijdens dit festival hebben vele internationale films hun Australische première.

Adelaide Fringe Festival
27 februari t/m 22 maart
Tijdens één van de grootste evenementen van Australië is iedereen spontaan, laat zijn fantasie de vrije loop en heeft plezier. Artiesten vanuit de hele wereld komen hier optreden.

Nationale Folk Festival
9 t/m 13 april
Vijf dagen lang is Canberra omgetoverd tot een magische plek, waar je non-stop kunt genieten van workshops om te leren dansen, zingen en toneelspelen.

Sydney Schrijversfestival
18 t/m 24 mei
Tijdens dit festival komen bekende schrijvers vanuit de hele wereld naar Sydney. Er zijn leuke schrijfworkshops voor kinderen maar je kunt ook literaire discussies bijwonen met schrijvers.

Kijk voor meer informatie over Australië op de Special

Voor nog meer informatie over Australië kijk je ook op de site van Tourism Australia