Vlieg jij naar een van deze bijzondere bestemmingen in Zuid-Amerika? image

Vlieg jij naar een van deze bijzondere bestemmingen in Zuid-Amerika?

Air Europa is je gateway naar Zuid-Amerika en brengt je vanuit o.a. Amsterdam, Brussel, en Düsseldorf  – via een snelle overstap in Madrid – naar meer dan 20 bestemmingen. Ontdek hier waar je naar toe kunt gaan. 

Prachtig Panama

Panama ken je waarschijnlijk vanwege het Panamakanaal. Dit kanaal verbindt de Atlantische Oceaan met de Stille Oceaan. Het kanaal is maar liefst 81 kilometer lang en loopt dwars door Panama. Je moet hier tijdens je vakantie zeker een kijkje gaan nemen. Als je van plan bent om kort in Panama te blijven, vanwege een doorreis naar bijvoorbeeld Colombia, dan zijn de tropische San Blas eilanden een echte must-see.

Mooi Medellin

Met Air Europa kun je, via Madrid, ook naar Medellin in Colombia vliegen. Medellin is een bruisende stad en misschien wel de leukste stad van Colombia. De stad is de afgelopen jaren ontzettend veranderd en heeft een nieuw gezicht heeft gekregen. Je vindt er veel street-art, hippe tentjes, pop-up art galleries, clubs en vegan cafes. 

Zie jij je al door de kleurrijke straten van Medellin lopen? (Foto: Air Europa)

 

Aantrekkelijk Argentinië 

Sinds Augustus 2019 vliegt Air Europa ook naar Iguazu in Argentinië. Deze bestemming mag je tijdens je reis door dit land niet overslaan. Aanschouw zelf hoe overweldigend De Iguazu Falls zijn. Verder kun je in het nationale park prachtige wandelingen maken en de watervallen vanuit verschillende hoeken bekijken. Om de Iguazu Falls heen ligt een subtropisch regenwoud met veel verschillende plantsoorten en wilde dieren, zoals kaaimannen, tapirs en jaguars. Tip: we raden je aan om de Iguazu Falls vanaf de Argentijnse, maar ook vanaf de Braziliaanse zijde te bezichtigen.

De Iguazu Falls in Argentinië zijn overweldigend. (Foto: Air Europa)

 

Fantastisch Fortaleza

In de staat Ceará, in het noordoosten van Brazilië, ligt Fortaleza. In deze omgeving vind je hele mooie stranden. De stad staat ook bekend om haar uitbundige nachtleven. Vergeet vooral niet om hier de forró te dansen. Dit is een sensuele Braziliaanse dans met verschillende ritmes en veel heupbewegingen. 
Fortaleza kun je goed combineren met de bruisende badplaats Cumbuco. Regel hier een jeeptour door de zandduinen. Vanwege de wind kun je in Cumbuco ook perfect kitesurfen.  

Combineer Fortaleza met met de bruisende badplaats Cumbuco. (Foto: Air Europa)

 

Boek snel je Air Europa-vliegticket

Air Europa vliegt dagelijks vanuit de belangrijkste Europese steden, via Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen in Noord- en Latijns-Amerika. Zo vlieg je onder andere naar Argentinië, Bolivia, Brazilië, Colombia, Cuba, Ecuador, Mexico, Peru en Uruguay. Het reizen in de Economy Class van Air Europa is heel comfortabel, met voldoende beenruimte en entertainment. De Business Class is zelfs uitgerust met full flat (bed)stoelen; maximaal comfort gegarandeerd dus. Ga naar de website van Air Europa voor meer informatie over de vluchten en bestemmingen.

 

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door: