Zo maak jij de mooiste reisfoto's met je telefoon image

Zo maak jij de mooiste reisfoto's met je telefoon

Met de volgende vijf gadgets voor je smartphone weet jij zeker dat je de mooiste plaatjes schiet.  


1. Schiet de mooiste portretfoto's 

 

Altijd de mooiste portretfoto's maken met de 60mm Sirui Portrait Lens. (Foto: bhphotovideo) 
 

Gaat je smartphonefotografie verder dan kiekjes, en wil je er bijvoorbeeld ook portretfoto’s en close-ups mee maken? Dan kom je al snel uit bij een extra smartphonelens. Bij ons staat de 60mm Sirui Portrait Lens met Clip Adapter er goed op. Hiermee haal je je onderwerp dichterbij en voeg je helderheid en diepte toe aan je beeld. Je klemt de lens om je mobiele telefoon met de meegeleverde clip, vanaf € 62. 

 

2. Maak foto's met een dramatische touch
 

Met de Black Eye Cinema Wide Angle Lens maak je altijd foto's met een dramatische touch. (Foto: Black Eye Lens)
 

Ben je gek op zonsondergangen en weidse panorama’s? En wil je een cinematografische, dramatische feel toevoegen aan je smartphonefoto- en -videografie? Dan geeft de Black Eye Cinema Wide Angle Lens — een lens met een groothoek van 120 graden zonder hoekvervorming en fisheye-effect — jou in één klap een stuk meer speelruimte. De lenskap reduceert lensflares en je klikt hem eenvoudig op je telefoon, vanaf € 90.

 

3. Nooit meer last van overbelichting op je foto's

Wil je nooit meer last hebben van lelijke smartphone overbelichting? Dan is de Godox Ami je beste vriend. (Foto: CameraNu)


Het klinkt vast herkenbaar als we zeggen dat onze smartphonefoto’s met flits vaak lelijk worden. Daar is gelukkig een oplossing voor. De Godox Ami Off-Camera Flash 2.4GHz Trigger voor smartphones is een compacte professionele flitser die je foto's wél mooier maakt. Via de gratis Godox Photo app kun je meerdere flitsers tegelijk triggeren. Ook kun je de Ami aansluiten met het Godox X systeem waardoor je jouw smartphone kunt synchroniseren met andere professionele flitsers en LED-lampen van Godox, vanaf €49,95. 

 

4. Vind stabiliteit tijdens het maken van je foto's

 

Met de multifunctionele Sevenoak SK-PSC1 Smart Grip heb jij nooit meer last van bewogen foto's. (Foto: Sevenoak)


Soms is het lastig om controle te hebben over het vasthouden van je smartphone. Door onverwachtse bewegingen kunnen je foto’s minder scherp worden. De Sevenoak SK-PSC1 Smart Grip ondersteunt je precies op die momenten. Het is zowel een professionele smartphonehouder, statiefadapter, camerahandgreep als reisstatief. Dankzij de schroefdraad kun je je smartphone op een statief bevestigen. Ook wordt er een polsband meegeleverd voor als je de Smart Grip als handgreep gebruikt bij het maken van foto's. Handig toch? De Smart Grip schaf je aan voor €32,95.
 

5. Leg het onderwaterleven vast op beeld

Leg het onderwaterleven vast met de Pixco Bluetooth Waterproof Smartphone Case. (Foto: Pixco Waterproof)
 

Wil je graag onder water foto’s maken? Daar leent de Pixco Bluetooth Waterproof Smartphone Case zich perfect voor. Met deze hoesbescherming kun je met je smartphone in het diepe springen. De case heeft een IPX8 rating waarmee je maar liefst 30 meter diep kunt. Je smartphonecamera bedien je met een bluetoothmodule die in de case geplaatst kan worden en wordt aangestuurd met de knoppen aanwezig op de grip van de case. Deze bluetoothmodule werkt op vier AAA-batterijen en gaat maar liefst een maand mee. Je schaft de Pixco Bluetooth Waterproof Smartphone Case aan voor €69,95.

 

Benieuwd naar meer tips voor hoe jij de mooiste foto's maakt op reis?

Wie een meester in de fotografie wil worden, moet kijken naar het grotere plaatje. In onze reisfotografiespecial, die wegens groot succes is herdrukt, tref je geen geneuzel over sluitertijden en diafragma’s, maar krijg je 98 tips over waar het werkelijk om gaat: spelen met licht, locals eruit laten springen, het benutten van landschappen en nog veel meer. Dát, in combinatie met jouw intuïtie. Zodat je niet enkel terugkomt met prachtige foto’s, maar ook met een mooier, authentieker verhaal. Inclusief handige tips en tricks voor je smartphone en Instagram-fotografie! Wat voor verhaal schuilt er straks achter jouw foto?

x