Ontmoet onze 4 favoriete Urban Explorers op Instagram image

Ontmoet onze 4 favoriete Urban Explorers op Instagram

Ontdek samen met ons de coolste urban explorers, reizigers die een kick krijgen van het verkennen van verlaten gebouwen en daar de mooiste plaatjes van schieten. Volgen maar!


1. @URBEX1985 
 

Durf jij het aan deze verlaten gang te bewandelen? (Foto: @urbex1985)


Twee meiden, slechts gewapend met een fotocamera, gaan een vervallen gebouw in. Het klinkt als het begin van een (slechte) horrorfilm. Gelukkig hebben de urban exploring expedities van Anne en Linda steevast een happy end.


2. @JELLIE_URBEX_AND_GRAVE_LOVER 
 

Zou het hier echt verlaten zijn of is er onverwachts gezelschap? (Foto: @jellie_urbex_and_grave_lover)


Jellie fotografeert kerkhoven en van een potje urban exploring is zij ook niet vies. Door deze combinatie is haar feed een beetje unheimisch maar ook intrigerend.

 

3. @LARSSTOOF 
 

Pas op! Instortingsgevaar... (Foto: @larsstoof)


Standaard vakantiekiekjes? Daar zit Lars niet op te wachten. Hij gaat op zoek naar verlaten plekken met een hoog Instagramgehalte, van oude fabrieken tot spookdorpen. 

 

4. @ALICEVANKEMPEN
 

Alice's stoere hond Claire houdt wel van een potje furbex... (Foto: @alicevankempen)


Urban exploring (urbex) is op ontdekkingstocht gaan in verlaten gebouwen en op vergeten plekken. Instagramsuperster Alice doet niet aan urbex maar furbex, urbex photography with a furry twist, met haar hond Claire in de hoofdrol. Claires avonturen zijn zelfs gebundeld in het boek Furbex, a Dog's Life of Urban Exploration. 

Hoofdafbeelding: @jellie_urbex_and_grave_lover