Met Columbus Travel maak je elke maand kans op de mooiste prijzen image

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op de mooiste prijzen

Met Columbus win je nog eens wat! Zo maak je deze maand kans op een rugtas van Fjällräven, vliegtickets naar Spanje en een Nikon-camera. Meedoen kan niet makkelijker.

1. Win een rugtas van Fjällraven + camera en objectief van Nikon

Upload jouw mooiste Noorwegenfoto en win de Ulvö Rolltop 23, een waterdichte rugtas van Fjällräven die perfect is voor dagtochten. Aan het einde van het jaar maak je met je inzending ook kans op een Nikon D7500 camera met AF-S DX NIKKOR 18-105 VR f/3.5-5.6G ED VR-objectief t.w.v. € 1499. Met de krachtige, handzame D7500 kit met zoomobjectief maak je in duister of licht de foto van je leven. De D7500 is een high-end DX camera en produceert kraakheldere beelden met een hoge resolutie en rijke toongradaties. Het objectief met 5,8x zoom van groothoek tot tele is zeer geschikt voor uiteenlopende opnamesituaties. Je kunt met deze kit zelfs 4k/UHD-filmopnamen maken. Doe hier mee en win!

Met deze rugzak van Fjällräven en Nikon-camera heb jij de ideale reisaccessoires in handen. (Foto : Fjällräven, foto: Nikon)
 

2. Win allround wandelschoenen (1x € 140)

Deze stevige allround wandelschoen Anden van Grisport heeft een hoge schacht, een goed profiel en biedt extra ondersteuning. De waterdichte zool laat geen water door, maar wel lucht voor een ademende werking. Doe hier mee en win!
Maak stevige hikes met deze ideale wandelschoenen van Grisport. (Foto: Grisport)

 

3. Win een Minipresso 1x € 45

Hang nu overal op de wereld zélf de barista uit met deze Minipresso GR. Plaats een espressocup bovenin, doe er kokend water bij, duw de pomp in en voilà, een krachtige espresso met crèmelaagje. Je koffietje heb je overal bij de hand, dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht (360 gram). Doe hier mee en win!

Serveer overal de lekkerste espresso's met de Minipresso GR. (Foto: Nespresso)

 

4. Win een hippe afritsbroek (1x €80)

Het imago en design van afritsbroeken kunnen wel een flinke upgrade gebruiken, wat we over laten aan Roxanne met haar start-up ZIPP2G0. Zij ontwierp deze hippe en kleurrijke versies, ideaal voor reizen, festivals of wandeltochten. Doe hier mee en win!

Draag je broek hoe jij dat maar wilt: alles is mogelijk met de hippe ZIPP2G0 afritsbroeken. (Foto: ZIPP2G0)
 

5. Win Air Europa-vliegtickets naar Spanje

Upload een foto van jouw favoriete reisgeheim en maak kans op een retourtje naar de Spaanse stad van jouw keuze, plus publicatie in ons blad. Doe hier mee win!

Vlieg naar een heerlijke Spaanse stad van jouw eigen keuze. (Foto: AirEuropa)
 

6. Win een Thule Paramount (1x € 130)

Citytripje in gedachten? Met de duurzame Thule Paramount (24L) struin je een stuk prettiger door elke stad. De stadstas heeft onder andere een beschermend plat vak voor je laptop en een gevoerd vak voor andere waardevolle spullen. Doe hier mee en win!

Ga op citytrip samen met jouw heerlijke Thule Paramount rugzak. (Foto: Thule)