Travel essentials: deze 5 reisaccessoires wil je hebben image

Travel essentials: deze 5 reisaccessoires wil je hebben

Onze favoriete reiscadeaus en hebbedingetjes deze week: een robotkoffer, een drijvende tent en je eigen buitenbioscoop.


Shop erop los met robotkoffer Gita

Wat krijg je als je R2-D2 en WALL-E kruist? Gita, een volgzame cargorobot met een capaciteit van twintig liter. Wel zo handig, voor een shoppingtripje Milaan … 

Shop till you drop met robotkoffer Gita (Foto: Gita) 


Geniet van jouw eigen buitenbioscoop

Beeld je het volgende in: je hebt de hele dag buiten doorgebracht en bent nu neergestreken op je kampeerplek. Je tent staat al overeind en het kampvuur knispert. Het is donker maar je bent nog niet van plan om te gaan slapen. Dit zou een mooi moment zijn om je zakformaat MP-CD1 projector van Sony te installeren en op de zijkant van je tent te richten. De batterij gaat twee uur mee, wat precies genoeg is om die spannende film of wedstrijd te kijken. Je gebruikt de HDMI dongle om verbinding met je smartphone of laptop te maken. De maximale diagonale beeldgrootte is 305 centimeter (120 inch), bij een afstand van 3,5 meter, en de resolutie van 854 bij 480 pixels kan er mee door. Een statiefje is niet nodig. Oók mogelijk op de zijkant van je caravan, camper of schuur. Dit is toch briljant?! Vanaf € 352 in de grotere webwinkels.

Met de projector van Sony creëer jij jouw eigen buitenbioscoop (Foto: Sony) 

 

Maak je geen zorgen meer over je camera

Het fijne aan de Base Layer-cameratas van Matador is dat-ie om je camerariem heen te wikkelen is. Hierdoor is je waardevolle camera te allen tijde beschermd tegen val- en waterschade, terwijl je de manier waarop je hem gewend bent te dragen niet aan hoeft te passen. Dankzij uitsparingen in de stof past deze lichtgewicht cameratas om bijna elke digitale spiegelreflexcamera heen, vanaf € 53. Voor het opbergen van extra lenzen kun je de speciale Base Layer-lenstas gebruiken, vanaf € 35. Beide tassen zijn uitgerust met een klik-sluiting.

Met de Base Layer-cameratas is jouw camera altijd veilig (Foto: Base Layer)

 

Dobber jezelf in slaap

Gaat er in je leven echt een moment komen waarop je denkt, een drijvende tent, dát is wat ik altijd al heb gewild! Waarschijnlijk niet. Maar inspirerend en baanbrekend is de Tentsile Universe Family Tent wel — hij sleepte al een paar prijzen in de wacht. Geschikt voor vier personen met een dikke portemonnee, vanaf € 1999.

Slaap als een roosje in de Tentsile Universe Family Tent (Foto: Tentsile)
 

Maak de beste selfies

Wil je gaan vloggen? Of jezelf in de foto hebben? Dan is een driepootstatiefje essentieel. Wij zijn bijzonder gecharmeerd van de KobraTech TriFlex Mini. Dit buigbare driepootje is op allerlei oppervlakten te monteren en tot tien meter afstand te bedienen via Bluetooth, vanaf € 18. 

Leg jezelf vast vanuit je beste hoek met de KobraTech TriFlex Mini (Foto: KobraTech)