Must-haves op reis: dit zijn jouw nieuwste travel essentials image

Must-haves op reis: dit zijn jouw nieuwste travel essentials

Duurzaam en praktisch op reis: daar horen groene gadgets bij! Welke is jouw favoriet?    

 

Creëer een cocktail waar jij wilt

Kijk, hier worden wij nou blij van; een cocktailkitje waarmee je op tien kilometer hoogte je eigen gin-tonic, margarita, old fashioned, moscow mule of bloody mary in elkaar draait. Want zeg nou zelf: een kleine alcoholische versnapering maakt toch elke vlucht beter? € 21,50.

Duurzaam cocktails maken klinkt ons als muziek in de oren.. (Foto: W&P Design)

 

Reis duurzaam en praktisch met de Carry On Spinner

De tijd dat een koffer slechts werd gezien als een simpel om- hulsel voor je reisspullen is definitief voorbij. De nieuwe generatie koffers beschikt over handige extra’s en blinkt uit in duurzaamheid en functionaliteit. Wat deze eigenschappen betreft spant de Thule Revolve Wide-body Carry On Spinner de kroon. Deze handbagagekoffer (23 x 40 x 55 cm) is licht (4,1 kg) en beschikt over een harde case, versterkte hoeken en tal van handige opbergruimtes. Dankzij de vier wielen rol je er gemakkelijk mee van deur tot deur. Ideaal dus voor jouw volgende reis; of je nu een weekendje of langer weggaat, € 430.

Duurzaam en praktisch op reis. (Foto: Thule)

 

Nooit meer een gesneuvelde telefoon door de Grip Strip

De Grip Strip is een kleefstrip gemaakt van silicone. Wij gebruiken hem in de auto, om te voorkomen dat onze mobiele telefoon in elke bocht over het dashboard glijdt. Veilig navigeren en muziek afspelen dus. De strip is bestand tegen water en hoge temperaturen, vanaf € 8.
 

Nooit meer je telefoon laten vallen in de auto. (Foto: Firebox) 

 

Creëer schone lucht met jouw groene airco

Wat bomen buiten doen, doen kamerplanten binnen; ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren schadelijke stoffen uit de lucht in je huis. De Clean Machines van Ogreen zijn wetenschappelijk getest en zorgen voor minstens tien vierkante meter aan schone lucht. Daarnaast zorgen ze óók nog voor verkoeling. Een soort groene airco’s dus, vanaf € 10,50.

Duurzaam schone lucht creëren in je huis. (Foto: OGreen)

 

Duurzaam en draadloos: de Indy earbuds

Voorbijgangers met draadloze witte oortjes in hun oren; heb jij ze al gespot? Sinds Apple deze nieuwe techtrend — zogenaamde AirPods — eerder dit jaar introduceerde, zijn er allerlei alternatieven op de markt verschenen. Wij zijn erg gecharmeerd van de Indy earbuds van Skullcandy. Net als de AirPods werken de Indy earbuds met behulp van bluetooth en kun je ze wegsteken in een etui waarin ze automatisch worden opgeladen. Pluspunten: ze bieden solide draadloze audiokwaliteit, zijn voorzien van rubbertjes voor een betere fit en kosten slechts de helft ten opzichte van Apple-oortjes. De afstelling van de hoge tonen en bas had ietsje beter gekund, dat wel, vanaf € 79,99.
 

Duurzaam en draadloos. (Foto: Skullcandy)