Video vrijdag: de tien minst ontdekte plekken op aarde image Video vrijdag: de tien minst ontdekte plekken op aarde image Video vrijdag: de tien minst ontdekte plekken op aarde image
lkoedam

Video vrijdag: de tien minst ontdekte plekken op aarde

In de nieuwste editie van Columbus Travel nemen we je mee op ontdekkingsreis naar bijzondere plekken en afgelegen oorden. De video voor deze vrijdag past dan ook perfect bij het thema van editie 83. Kijk mee naar de minst ontdekte plekken op aarde. 


Onontdekt Principe (Foto: Manon van der Zwaal)

Editie 83 van Columbus Travel staat volledig in het teken van ontdekkingsreizen. We hebben weer een zo breed mogelijk scala aan ontdekkingen met jullie te delen. Van een afgelegen eilandengroep voor de westkust van Sumatra, tot Jordanië, een land vol weergaloze woestijnlandschappen dat volledig onterecht een onveilig imago heeft.

Volledig passend bij het thema hebben we deze vrijdag een video over de minst ontdekte en bereisde plekken op aarde. Waar zou jij weleens heen willen?

Heb jij de editie 83 van Columbus Travel nog niet gelezen? Klik dan hier om je de nieuwe editie over ontdekkingsreizen te bemachtigen. Je kunt hieronder alvast een kijkje nemen.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.