In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel Communityliden uploaden dagelijks de mooiste beelden. Vandaag zetten wij communitylid kuifje2foto even in het zonnetje. Zijn Topfoto van de Dag is gemaakt in South Georgia. Wij delen dit dromerige beeld natuurlijk graag met jullie.

Koninklijke pinguïns op South Georgia, door communitylid kuifje2foto

'In december 2017 heb ik met de Plancius een (expeditie)reis gemaakt van drie weken naar de Falkland eilanden, South Georgia en Antarctica. Tijdens de eerste landing op het hele verre eiland South Georgia, bij Salisbury Plain, kwamen we tussen een kolonie van tienduizenden koningspinguïns en hun kuikens terecht. Het weer is altijd onvoorspelbaar op South Georgia en die dag was het slecht en koud weer. Achteraf maakte dat het moment wel extra speciaal, omdat dit de sfeer van een bijzondere en nog onontdekte plek, ver weg van de bewoonde wereld extra heeft benadrukt.'

Wil jij jouw fotografieskills verbeteren? In onze reisfotografiespecial, staan 98 super handige tips over: spelen met licht, locals eruit laten springen, het benutten van landschappen en nog veel meer. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen.