Sneak peek van de nieuwste Columbus Travel editie image

Sneak peek van de nieuwste Columbus Travel editie

Gaat jouw hart sneller kloppen van ontdekkingsreizen? Dan hebben wij goed nieuws. Nog maar heel even wachten en dan ligt de nieuwste edite van Columbus Travel – die geheel in het teken staat van ontdekkingsreizen – in de winkel. Vanaf 20 augustus kun jij er een bemachtigen, maar we hebben nu alvast een sneak peek voor je. Dit kun jij allemaal ontdekken in editie 83...


In the middle of nowhere (Foto: Manon van der Zwaal)

Indonesië

Is dit de volgende hotspot van Indonesië? Iets ten westen van Sumatra ligt het geheime surfland van de Telo-archipel: 101 eilandjes met geweldige golven, zandstranden en palmen helemaal voor jezelf. Hier kun je je echt nog het leven van Robinson Crusoe aanmeten. Volg jij in het spoor van surfpioniers?


Hier kom je om je geest vrij te maken (Foto: Malou van Breevoort)

Midden-Oosten

Het Midden-Oosten als nieuw cultuurmekka. Elk jaar reizen miljoenen moslims voor de hadj naar Mekka. Wij voorspellen dat er ook op cultureel vlak een bedevaart zal ontstaan, naar de vele moderne kunsten cultuurtempels die verrezen aan de Golf en de regio op de kaart zetten als nieuw cultuurmekka.


Kunst kijken onder een zwevende koepel (Foto: Mohamed Somji, Louvre Abu Dhabi)

Jordanië

Jordanië lijkt het vergeten hoekje van het Midden-Oosten, ingeklemd tussen woestijnen, bergen en ingewikkelde conflicten. Maar het land herbergt een verrassende mix van culturen, landschappen en historische, bezienswaardigheden, bijeengehouden door een eeuwenoude bedoeïenencultuur. Sinds kort heb je een extra reden om er op ontdekking te gaan: de Jordan Trail.


De roep van de woestijn (Foto: Manon van der Zwaal)

Engeland

Leer de Noordzee van haar andere kant kennen. In de tijd dat je je op een zomerse dag door de file richting de Hollandse kust hebt geworsteld, kun je ook praktisch aan de overkant van de Noordzee staan. Na slechts vijf uurtjes rijden en varen word je in Zuidoost-Engeland beloond met een van de afwisselendste kustlijnen van Europa, compleet met kiezelstranden en klifpartijen, kastelen en moderne architectuur. 


10 geheimen langs de zuidoost- en oostkust van Engeland (Foto: Jack Hobhouse)

Canada

In Quebec, een verrassend onontdekte provincie in het oosten van Canada, gaan we op zoek naar leegheid, oneindigheid, nietigheid en, vooruit, mannelijkheid.


Outback Quebec (Foto: Marije van de Vlekkert)

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Vanaf 20 augustus is de nieuwste editie van Columbus Travel te koop in de winkel. Kijk hier alvast hoe het blad eruit ziet: