Ontdek elitair New York zoals in Billions image

Ontdek elitair New York zoals in Billions

Wij zijn fan van Billions: de hitserie over de New Yorkse jetset. Om je een beetje van deze elitaire sfeer te laten proeven heeft Columbus de meest exclusieve plekken en activiteiten van de Big Apple voor je op een rijtje gezet.  


De stad die nooit slaapt (Foto: Mike C. ValdiviaUnsplash)

1. Top of The Standard

Top of the Standard is dé definitie van luxe. Vanuit deze superchique bar in het penthouse van het Standard Hotel heb je een adembenemend mooi uitzicht over de stad, inclusief creatieve cocktails. Het is een hotspot voor veel rijke New Yorkers, dus reserveren is zeer aan te bevelen, vooral tijdens de zomermaanden.

2. BLADE

BLADE is een privébedrijf voor watervliegtuigen, helikopters en jets – zie het als Uber voor de superrijken. New Yorkers kunnen ervoor kiezen om per watervliegtuig of helikopter naar locaties als Atlantic City en de Hamptons te gaan. Buiten de terminals zijn lounges waar je gratis drankjes krijgt terwijl je wacht op je vervoer. Kaartjes zijn extreem duur, maar de ervaring is dan wel onvergetelijk.

3. Ainsworths Golden Wings

Een maaltijd voor een koning. Deze luxe maaltijd is net zo overdreven als het klinkt. Voedselenthousiasteling Jonathan Cheban bedacht en maakte deze kippenvleugels die omwikkeld zijn met 24-karaats goud! Je kunt deze luxe snack verorberen in Ainsworth NYC. Maar, pas op: ze komen met een flink prijskaartje. Vijftig van deze gouden vleugeltjes kosten een dikke 1000 dollar. Je krijgt bij aankoop van de 50 golden wings dan wel een 'gratis' fles champagne.

4. Een VIP-tafel bij Marquee

New York heeft een geweldig nachtleven, maar daar komt vaak wel een behoorlijk prijskaartje bij kijken.  Zo ook bij de Marquee Nightclub, die bekend staat om de luxueuze maar toch gezellige sfeer en de dure drank. Een VIP-tafel kan in dit uitgaanscentrum tussen de 600 en 12.000 dollar kosten, afhankelijk van welke flessen drank er worden geserveerd en het aantal gasten aan tafel.

5. Jacht verhuur

Wat past er nu beter bij de New Yorkse jetset dan een jacht? Er zijn verschillende diensten in de regio New York die boot- en jachtverhuur aanbieden. De boten krijg je dan inclusief eten, service, een kapitein en cocktails. Je kunt volledige of halve dagtochten boeken. Of het nu gaat om het Vrijheidsbeeld, de skyline van de stad of gewoon dineren met vrienden op het water, een tochtje in een prachtige jacht gaat zeker een ​​onvergetelijke ervaring worden.

Ben jij fan van de serie Billions? Vanaf afgelopen juni kun je het nieuwste seizoen (vier) ook op Ziggo kijken. Wil je een voorproefje? Bekijk dan hieronder alvast de trailer. 

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen