In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

Een foto om bij weg te dromen; dat is de Topfoto van de Dag. Columbus Travel Communitylid hbplaatjes maakte deze foto tijdens zijn reis in Zimbabwe. Wij delen deze wegdromer dan ook graag met jullie. Gewoon om even bij weg te dromen.

Het laatste licht in Zimbabwe, door communitylid hbplaatjes

'Mana Pools NP ligt in het uiterste noorden van Zimbabwe aan de Zambezi Rivier. Het is afgelegen en je kunt er niet eenvoudig komen. Het park staat bekend om zijn wilde honden, olifanten en prachtige grote bomen. Zeker bij zonsopkomst en zonsondergang is het licht er speciaal. Bijzonder in Mana Pools is ook dat de auto niet van het pad mag, maar dat je wel uit de auto mag gaan. We wilden bij zonsondergang een olifant tussen de bomen fotograferen, waarbij het oranje licht nog eens versterkt wordt door het stof. Doordat we uit de auto waren konden we goed positie kiezen en deze foto maken op het moment dat de olifant zelf extra stof maakt door zijn slurf.'

Ben jij op zoek naar een unieke wildlife ervaring? In ons Willdlifeboek vind je de meest bijzondere safari reizen weg van de massa, waar je hart sneller van gaat kloppen. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen.