In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel Communityliden uploaden dagelijks de mooiste beelden. Vandaag zetten wij communitylid ejbaaijens even in het zonnetje. Zijn Topfoto van de Dag is gemaakt in Oeganda. Wij delen dit dromerige beeld natuurlijk graag met jullie.

De bron van leven in Oeganda, door communitylid ejbaaijens

'Jinja is een fijne stad om wandelend te verkennen. De meeste mensen doen het stadje kort aan en wandelen over de Mainstreet. Het is aan te raden om er meer tijd te besteden en juist de achterafplekken en marktjes te bezoeken. Zoals gewoonlijk gebruiken we geen kaart, maar lopen op gevoel. Eén plek moet je zeker opzoeken en veel mensen doen dat dan ook: de bron van de Nijl. Regel een bootje, maar betaal wel een redelijke prijs. We hoorden mensen vertellen dat ze 75 dollar betaald hadden. Veel te veel! Bezoek het verblijf 'Living Waters'. Je hebt hier een fantastisch (het beste) zicht op de bron van de Nijl. Via Living Waters kun je een boot regelen voor 50000 USh voor een half uur. Een uur is echter beter. Vraag naar de bootsman Derreck.'

Wil jij jouw fotografieskills verbeteren? In onze reisfotografiespecial, staan 98 super handige tips over: spelen met licht, locals eruit laten springen, het benutten van landschappen en nog veel meer. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen.