De weelderigste hotel lobby's in Europa image
De weelderigste hotel lobby's in Europa image De weelderigste hotel lobby's in Europa image

De weelderigste hotel lobby's in Europa

De lobby is vaak een eerste indruk van de rest van het hotel. En dat hebben deze hotels in Europa goed begrepen. Pracht, praal luxe en romantiek in overvloed, het oog wil oog wat tenslotte. Waar zou jij wel een keer heen willen?


Wat is het mooiste hotel waar jij ooit geweest bent? (Foto: ATMTX, Flickr)

 

Principe di Savoie, Milaan

De lobby van dit hotel in de Italiaanse modestad is romantisch en klassiek. Overal hangen olieverfschilderijen en aan marmer heeft de ruimte zeker ook geen gebrek. Zelfs in de liften zit marmer en zijn gouden accenten verwerkt. Je voelt je hier de koning(in) te rijk.


Claridge's, London

De perfecte setting voor afternoon tea in Londen; dat is de lobby van Claridge's.  De zwart-witte dambordvloeren, open haard en zachte stoelen geven de ruimte een klassieke look. Geniet van een drankje terwijl een terwijl de pianist voor wat achtergrondmuziek zorgt.

 

 

Four Seasons, Parijs

Op een steenworp afstand van de Champs-Elysées ligt Four Seasons George V. Bij binnenkomst weet je even niet meer waar je kijken moet. Gigantische sculpturen, bloemen bij de vleet, overal sierlijke Franse details en de enorme kroonluchter zijn niet te missen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Six more days until Christmas..✨ #fsparis #teamleatham

Een bericht gedeeld door Four Seasons George V Paris (@fsgeorgevparis) op

The Westin Excelsior, Rome

Zodra je de lobby binnenkomt, weet je dat je hier goed zit. Stap binnen in een wereld van marmeren vloeren en wanden en glinsterende kroonluchters. De enorme ramen laten natuurlijk daglicht binnen, waardoor de lobby nog aantrekkelijker wordt. Zie jij jezelf hier al binnenlopen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer in bloom! #feelwell #westinrome #iconicspot

Een bericht gedeeld door The Westin Excelsior, Rome (@westinexcelsiorrome) op

Mandarin Oriental, Barcelona

Als je Mandarin Oriental Barcelona binnenkomt, ​​moet je alles eerst even goed op je laten inwerken. Zo kun je meesterwerken van Casa Battlo en Casa Mila bewonderen. Of wat vind je van de spiegelende plafonds en kristallen deuren? De openbare ruimtes hebben een Aziatische sfeer en stralen tegelijkertijd rust en luxe uit. 

Wat is het mooiste hotel waar jij ooit geweest bent?

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.